Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Odpowiadam z anonima bo konto już dawno usunięte. Mimo wszystko zaglądam tutaj i chcę sprostować jeden wpis.
@Cztero0404 @t2000 @siodemkaxx nie wiem czy trolujecie czy to na poważnie, ale tej osoby nikt nie zaszczuł na wykopie. Pamiętacie jej wpisy o gotowaniu, ale czego nie pamiętacie, to że była często chamska i niemiła wobec innych wykopowiczów, którzy śmieli mieć inne zdanie niż ona. Pomijam juz jej krindżowe ekscesy na wykoparty. Po prostu ludzie mieli jej dość, a że miała parcie na szkło i internet, to często pojawiała się w gorących i wybuchały sprzeczki. Bardzo dobrze, że usunęła konto, bo niestety to była toksyczna osoba. Ale na miłość boską, nie wymyślajcie głupot, że wykop ją zaszczuł.
#wykop #mikroblog

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

nie wiem czy trolujecie czy to na poważnie, ale tej osoby nikt nie zaszczuł na wykopie.

@mirko_anonim: Przepraszam przyjacielu, ale nie rozumiem dlaczego miałbym niby trollować. Moje zdanie jest szczere i niezmienne jeśli chodzi o takiej kwestie niezależnie od tego kogo w tej roli ''zaszczutej dziewczyny'' byś nie postawił niezależnie od płci, ale to może kwestia tego, że mam jeszcze jakieś resztki kręgosłupa moralnego w tym swoim pustym łbie, nie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @orczysty o hałabałę

@t2000 tak, bo wymyślacie jakieś bajki o szczuciu, a to wszystko się zapisuje i dalej powiela. Nie wiem co ma na celu robienie z Wykopowiczów demonów. Przez cały wpis tylko nakręcacie zmyśloną historią.

Ps
Nie będę zakładał konta i ujawniał biaukowi nr telefonu dla jednego wpisu. Po
  • Odpowiedz