Wpis z mikrobloga

@iluvmypickle: tak się niektórzy debile zapatrzyli w to programowanie, że nie widzą świata poza nim. już nie widzą, że to co robią nie ma sensu. myślą sobie "tyle czasu zainwestowałem, więc już nie ma odwrotu"
  • Odpowiedz
  • 0
@Trochutak: On jest dynamicznym seniorem w javie ma 8 lat expa, 18k per ręka, bmw a ja jestem 20 letnim .net junior crud developerem i mam gulfa w dieslu zmapowanego na 180KM po starszym kuzynie. Mój dorobek życiowy to domek z dzialką, xbox 360 z kinektem, komputer, około 40k oszczędności i wcześniej wspomniany gulf.

Nie jestem nad__czlowiekiem, ale chciałbym nim być jak dorosnę
  • Odpowiedz
@iluvmypickle: @ly000 głownie chodzi o to że jak się załapią to widzą szanse że będą za pare lat
programista20k klepiący kod z apartamentu na Bahamach.

No bo w sumie naczytali się historyjek wielu wykopków na tagu albo vlogów na yt czy w mediach jak to programiści mieli się dobrze do 2023.

Myślę że przejdzie im za parę lat jak inne zawody dościgną poziom programistów pod względem zarobków i uświadomią że gra
  • Odpowiedz
głownie chodzi o to że jak się załapią to widzą szanse że będą za pare lat

programista20k klepiący kod z apartamentu na Bahamach.

No bo w sumie naczytali się historyjek wielu wykopków na tagu albo vlogów na yt czy w mediach jak to programiści mieli się dobrze do 2023.

@Lukardio: dokładnie, bo się naczytali i naoglądali rad durniów z wykopu i z youtube, ze wystarczy 1,2 lub 3 lata doświadczenia i wtedy
  • Odpowiedz