Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Tydzień temu moja dziewczyna miała wieczór panieński swojej przyjaciółki. Przypadkiem (naprawdę - przeglądałem galerię zdjęć, które zrobiłem jej telefonem i trafiłem na materiał video) widziałem urywek filmu jak przyszła panna młoda bawi się przyrodzeniem striptizera męskiego. Dziewczyna wyrwała mi telefon i zaczęła krzyczeć, że przeglądam prywatne materiały. Skonfrontowałem się z nią, a ona powiedziała mi, że owszem w wirze zabawy doszło do takiej sytuacji, ale nic więcej się nie stało. Tzn. tamta tylko pomacała i nic więcej. Powiedziałem jej, że muszę poinformować o tym jej narzeczonego. Zabroniła mi, wściekła się i powiedziała, że na wieczorze kawalerskim (miesiąc wcześniej) na pewno my obmacywaliśmy striptizerki. Wyśmiałem ją, bo żadnych striptizerek u nas nie było, tylko wieczorny paintball, ognisko i heheszki przy piwie. I teraz mam taką sytuację, że dziewczyna błaga mnie, abym nie mówił o wszystkim mojemu kumplowi (narzeczonemu tamtej) i grozi mi jednocześnie, że ze mną zerwie jak to zrobię. A ja straciłem do niej zaufanie i nie wierzę też, że tam na wieczorze panieńskim nie doszło do czegoś więcej i to nie tylko z panną młodą... Nie wiem jednak co robić, bo kocham swoją dziewczynę, razem jesteśmy 5 lat (oboje lvl 32), za rok planujemy ślub. Boję się, że stracę też paczkę znajomych, bo wszyscy znamy się jeszcze od czasów studiów i regularnie spędzamy czas. No ale uważam też, że mój kumpel koleżeński również powinien wiedzieć, co się stało przed swoim ślubem. Co byście zrobili na moim miejscu? Mam mętlik w głowie.

#vejt #zdrada #logikarozowychpaskow

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 142
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

A w ogóle jeśli to nie zarzutka i narzeczona grozi Ci rozstaniem za wyjawienie prawdy, to albo ona ma zepsuty system wartości, albo po prostu żyjecie w takim środowisku, gdzie takie zachowania uchodzą za "normalne". Masz sygnał do poważnych przemyśleń.
  • Odpowiedz
mlodemu nie niszcz zycia

@Winatuska: no to jak ma nie niszczyć życia to musi mu powiedzieć, żeby miał świadomość jakiego szona chce wziąć za żonę.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: bait i to smierdzacy. Przed tym jak striptizer albo striptizerka przychodzi zawsze umawiane sa zasady na jakich przebiegac bedzie zabawa. Pierwszym i podstawowym jest zakaz korzystania z tel i nagrywania. Jak taka osoba by zobaczyla, ze ktos cos probuje nagrac to od razu jest z miejsca rozwiazanie kontraktu i koniec zabawy. Na kazdym ogloszeniu tego typu obowiazuja takie sztywne zasady. Raczej bait bo nikt nie pozwala nagrywac takich sytuacji.
  • Odpowiedz
powiedz tej lasce, ze wiesz i ze swinsko sie zachowala. Ale mlodemu nie niszcz zycia

@Winatuska: dokładnie
nie niszcz młodemu życia i powiedz mu jak najszybciej, żeby nie żenił się z taką k**ą

i zastanów się jaka jest Twoja dziewczyna skoro chciałaby takie coś ukrywać
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: nie obrażając ciebie ani twojej wybranki, podsumujmy: widziałeś urywek filmu z wieczoru panieńskiego, na tym urywku panna młoda bawiła się siuśkiem striptizera (to urywek, tak naprawdę nie wiadomo, kto, z kim i co tam robił), ponieważ przyszły mąż panny młodej to twój kumpel postanowiłeś poinformować go o tym (słusznie zresztą, bo takie zachowanie jest obrzydliwe i w zasadzie podchodzi pod zdradę), na co twoja partnerka zareagowała wrzaskiem i awanturą.
  • Odpowiedz