Aktywne Wpisy
Marian_Kvtasiewicz +1467
Ja p------e, ci szabrownicy to jest największa degeneracja społeczna jaka może być. Ludzie tracą dorobek życia, a te s--------y idą im jeszcze kraść jakieś telewizory i inne gówna, bo w ich pustych łbach jeśli ktoś tego nie pilnuje, to sobie można wziąć. Powinna być ustawa, że w sytuacji kryzysowej (powódź, wojna, pożary itp.) jeśli złapie się takiego delikwenta na gorącym uczynku, to kula w łeb leci.
#powodz
#powodz
matti-nn +121
#powodz Pamiętam powódź z 1997. Zapanował klimat ogólnego zjednoczenia Polaków. Powtarzane było przekonanie, że Polacy lubią się kłócić, ale w obliczu tragedii zawsze stajemy razem. Aktualna powódź udowadnia, że coś ewidentnie się zmieniło...
Tydzień temu moja dziewczyna miała wieczór panieński swojej przyjaciółki. Przypadkiem (naprawdę - przeglądałem galerię zdjęć, które zrobiłem jej telefonem i trafiłem na materiał video) widziałem urywek filmu jak przyszła panna młoda bawi się przyrodzeniem striptizera męskiego. Dziewczyna wyrwała mi telefon i zaczęła krzyczeć, że przeglądam prywatne materiały. Skonfrontowałem się z nią, a ona powiedziała mi, że owszem w wirze zabawy doszło do takiej sytuacji, ale nic więcej się nie stało. Tzn. tamta tylko pomacała i nic więcej. Powiedziałem jej, że muszę poinformować o tym jej narzeczonego. Zabroniła mi, wściekła się i powiedziała, że na wieczorze kawalerskim (miesiąc wcześniej) na pewno my obmacywaliśmy striptizerki. Wyśmiałem ją, bo żadnych striptizerek u nas nie było, tylko wieczorny paintball, ognisko i heheszki przy piwie. I teraz mam taką sytuację, że dziewczyna błaga mnie, abym nie mówił o wszystkim mojemu kumplowi (narzeczonemu tamtej) i grozi mi jednocześnie, że ze mną zerwie jak to zrobię. A ja straciłem do niej zaufanie i nie wierzę też, że tam na wieczorze panieńskim nie doszło do czegoś więcej i to nie tylko z panną młodą... Nie wiem jednak co robić, bo kocham swoją dziewczynę, razem jesteśmy 5 lat (oboje lvl 32), za rok planujemy ślub. Boję się, że stracę też paczkę znajomych, bo wszyscy znamy się jeszcze od czasów studiów i regularnie spędzamy czas. No ale uważam też, że mój kumpel koleżeński również powinien wiedzieć, co się stało przed swoim ślubem. Co byście zrobili na moim miejscu? Mam mętlik w głowie.
#vejt #zdrada #logikarozowychpaskow
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: No to bardzo słabo. Żenująco wręcz.
@mirko_anonim: Pff, widać, że jej zazdrościsz, bo sam się bawić nie potrafisz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
gdyby tańczyła baciatę i jeżdziła z tancerzami na wakacje to byś się mógł dziwić, ale to, co opisałeś, to normalna sprawa na panieńskim
──────────────────
@mirko_anonim: poinformował narzeczonego i pokazał dowód.
@mirko_anonim: pewnie sama coś takiego zrobi na swoim wieczorze panieńskim