Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Tydzień temu moja dziewczyna miała wieczór panieński swojej przyjaciółki. Przypadkiem (naprawdę - przeglądałem galerię zdjęć, które zrobiłem jej telefonem i trafiłem na materiał video) widziałem urywek filmu jak przyszła panna młoda bawi się przyrodzeniem striptizera męskiego. Dziewczyna wyrwała mi telefon i zaczęła krzyczeć, że przeglądam prywatne materiały. Skonfrontowałem się z nią, a ona powiedziała mi, że owszem w wirze zabawy doszło do takiej sytuacji, ale nic więcej się nie stało. Tzn. tamta tylko pomacała i nic więcej. Powiedziałem jej, że muszę poinformować o tym jej narzeczonego. Zabroniła mi, wściekła się i powiedziała, że na wieczorze kawalerskim (miesiąc wcześniej) na pewno my obmacywaliśmy striptizerki. Wyśmiałem ją, bo żadnych striptizerek u nas nie było, tylko wieczorny paintball, ognisko i heheszki przy piwie. I teraz mam taką sytuację, że dziewczyna błaga mnie, abym nie mówił o wszystkim mojemu kumplowi (narzeczonemu tamtej) i grozi mi jednocześnie, że ze mną zerwie jak to zrobię. A ja straciłem do niej zaufanie i nie wierzę też, że tam na wieczorze panieńskim nie doszło do czegoś więcej i to nie tylko z panną młodą... Nie wiem jednak co robić, bo kocham swoją dziewczynę, razem jesteśmy 5 lat (oboje lvl 32), za rok planujemy ślub. Boję się, że stracę też paczkę znajomych, bo wszyscy znamy się jeszcze od czasów studiów i regularnie spędzamy czas. No ale uważam też, że mój kumpel koleżeński również powinien wiedzieć, co się stało przed swoim ślubem. Co byście zrobili na moim miejscu? Mam mętlik w głowie.

#vejt #zdrada #logikarozowychpaskow

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 142
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Jakly:

Panna młoda dodtyka genitalia innego typa

Wykop zżarł ci mózg

Poza tym stawiam dolary przeciwko orzechom że jakby OP dotykał waginy jakiejś laski to afera byłaby kompletna
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ten moment kiedy Bóg daje znak,
Pięć pieczeni na jednym oku -
Uratujesz kolegę który puści taki odpad w niepamięć,
Sam uratujesz się przed taką samą idiotką która nie ma nic przeciwko takiemu zachowaniu i jeszcze proboje nakłonić Cie do ukrywania takiej prawdy.
Naprawdę można tu wiele wygrać, albo zostać przegranym na lata.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Osobiście bym obejrzał cały filmik do końca (siłą lub perswazją) i zależnie co tam się działo, podjąłbym decyzje. Dziewczynie czy tam potencjalnej partnerce za jakiekolwiek skakanie/ukrywanie ostrzeżenie, że tak to się może w stosunku do koleżanek zachowywać, a nie do ciebie. Ogólnie jak ktokolwiek szantażuje cie, że jak zrobisz X czy Y to koniec z nami to nas tak naprawde nie ma i przy pierwszej lepszej lub gorszej okazji
  • Odpowiedz
  • 6
@mirko_anonim niech pokaże cały filmik i wtedy się zdecyduj co tam zaszło, bo może faktycznie tylko dotknęła na zabawie, pamiętaj że to dziewczyny jej urządzały panieński nie ona sama więc ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: oczywiście, że powiedzieć, pewnie sam byś tego oczekiwał od niego. Jakby on bawił się genitaliami striptizerki to pewnie każdy bez zawahania uznał to za zdradę

W ogóle striptiz na wieczorach panieńskich i kawalerskich to szczyt żenady xD chce się komuś poświęcić resztę życia w miłości i zaczynanie tego od striptizu (który normalnie w innych okolicznościach zostałby uznany za totalne przegięcie- obca osoba się przed Tobą rozbiera i cie kusi)
  • Odpowiedz
  • 14
@mirko_anonim Ja znałem laski, co się puściły przed samym ślubem, bo to ostatni raz z kimś innym xD Więc ta i tak była święta. Tylko pytanie, czy macanko nie miało na celu wprowadzenia smierdziela do groty xD Co mogło być równie prawdopodobne. One tylko chciały przeżyć przygodę xDDDD. Tam był gangbang jak nic, a twoja brała w nim udział. Baby takie są.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim

Galareta społeczna xd

Jeśli to nie bait, to rób gigantyczną aferę i zachowaj się jak chłop a nie :D Dowody na stół, wszystkie zdj. i nagrania, informujesz każdego kto POWINIEN wiedzieć i tyle. A ty się zastanawiasz, rozmyślasz i piszesz na wykopie... :)
  • Odpowiedz
  • 34
Zarządaj dostępu do telefonu i pełnego materiału. Jeżeli nie pozwoli Ci na to to jak dla mnie duży Red flag. Nie potrafię zrozumieć tego ciśnienia na "prywatność" w związku. Małżeństwo - pełna wspoldzielnosc, wszystko wspólne, ale telefonu to nie wolno tknąć. Regularne sprawdzanie i kontrolowanie telefonu jest p------e, ale u mnie w związku mamy swobodny dostęp do swoich telefonów i wiadomości, FB itd. Jeżeli tylko chciałbym mogę wziąć żony telefon i poczytać
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: No tak, nie dość że zabrania ci powiedzieć, bo wie jak to się skończy to jeszcze ciebie szantażuje że cię zostawi jak zachowasz się prawidłowo. Gdyby to chłop coś takiego o-----l to by go każda baba zwyzywała od toksyków niepewnych siebie inceli i jeszcze pewnie wiele innych rzeczy. I mimo że zapewne to bait, to wcale nie jest "oj tylko sobie pomacala to nic takiego" ( ͡° ͜
  • Odpowiedz
@walkowery: taa, na pewno. Gość wybaczy, powstanie kwas który będzie się za nimi ciągnął latami, op straci dziewczynę, a jedyne kto się będzie cieszył, to wykopki że dokonała się sprawiedliwość. Sytuacja c-----a, ale ja bym się skupił na twoim związku.
  • Odpowiedz