Wpis z mikrobloga

@bellacavem: Chwila, chwila, ale czy to czasem wczoraj Sheriff Olgierd nie gadał, że jego najnowszym sukcesem było wyeliminowanie EKO z mediów białostockich (publicznych), że on screeny z jego internetowej działalności powysyłał i do ich oddziału w Białym, i do centrali w Wawie, że go wyałtował? Z kiedy to nagranie EKO, z dziś? Czyżby kolejne "zwycięstwo" Sheriffa (tj. w jego przepit*j głowie)?
  • Odpowiedz
@bellacavem: Wczoraj Sheriff gadał, że zakończył kampanię EKO w mediach publicznych, bo POwysyłał materiały na niego. Od początku wiedziałem, że to ściema, bo media publiczne mają po prostu obowiązek pokazywania kandydatów (przy wyborach do EuroKołchozu ta zasada też raczej obowiązuje) i nic by "ruchy" Grajewiaka nie POmogły. Ale nie sądziłem, że tak szybko PDF Rafau wyjaśni Sheriffa, POjawiając się w mediach. To po prostu zabawne xD
  • Odpowiedz
  • 0
@1234rfdcfvghytrewsedrgyj: Nie, na serio był. Jest link do rozmowy, bodajże 6 minut trwającej. Więc zbłaźnić się nie zdążył ,gdy odpuści te swoje chore baje o kudzu, wege ,hejterach to słucha się go jak takiego przeciętnego politycznego dzbana. Jakich pełno w tym kraju.
  • Odpowiedz
@ewa-supernak1973: Ewcia, Ewcia, ja do Ciebie z sercem na rękach przychodzę niemal, a Ty mnie od razu ATAKUJESZ! xD Ja nie Marian, nawet nie Emilian. Jestem Czika - Chica Loca! Ja Cię po prostu kojarzę od Olgierda, ale Barnejowi też kulki on-line masowałaś jak jeszcze łoił Bociany na zajezdni.
  • Odpowiedz