Aktywne Wpisy
#psiarze
Ktoś mi wytłumaczy dlaczego psy nie mogą srać do kuwety tak jak koty?
Ogromny plus brak gówna i szczyn na chodnikach ¯\(ツ)/¯
Dla psiarzy to chyba neutralne bo i tak na chacie mają tony bakterii kałowych ale oni to chyba lubią ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ktoś mi wytłumaczy dlaczego psy nie mogą srać do kuwety tak jak koty?
Ogromny plus brak gówna i szczyn na chodnikach ¯\(ツ)/¯
Dla psiarzy to chyba neutralne bo i tak na chacie mają tony bakterii kałowych ale oni to chyba lubią ( ͡º ͜ʖ͡º)

MokebeElDursi +50

#technologia
źródło: 1000019337
PobierzTeż będziesz kiedyś taką osobą.
@PradaMarfa: jakie głupoty? Jest tam jawnie napisane: w przypadku niedostepności systemu, który służy do weryfikacji zablokowanych peseli w przypadku udzielenia kredytu bank może domagać się spłaty, kropka. Pozostałe czynności, które musi wykonać bank to te same czynności, które wykonywał do tej pory, a jednak kredyty czy duplikaty sim na sfałszowany dowód to nie było coś niecodziennego.
@darek-jg: mówimy o tych samych bankach, które stosują nielegalne zapisy i oszukiwałly w zapisach kredytów frankowych czy wibor? Jedyny dowód jaki bank może przedłozyć to informację, że ich dział techniczny sprawdził w logach i była wtedy niedostępnośc. A mówić mogą sobie co chcą, to Ty w sądzie będziesz musiał udowodnić, że to nie prawda. Bank powie,
Fakt mamy sprawne płatności gdzie Niemcy by chcieli mieć, mamy internet mobilny czasem w środku lasu gdzie takie USA czy Kanada mogą o tym pomarzyć.
Mamy całkiem topowo rozwiązane dostarczanie paczek ale to dzięki inpostowi.
A teraz ja mam pytanie, ile trzeba czekać po odblokowaniu żeby wziąć coś na raty np. w MediaExpert? Załóżmy wystawili super ofertę -40% z ograniczoną ilością na raty 0% plus oni płacą dwie pierwsze. Muszę czekać 24h?
@rzaden_problem: Tam są jakieś blokady chyba przy braniu kredytów i jak chcesz wybrać większą gotówkę, ludzie są bardzo zdziwieni w bankach:D
@sonig: dokładnie. Ludzie się cieszą, że takie coś wprowadzono, tylko że gigantyczną patologią jest w ogóle potrzeba istnienia tego. Leczenie objawów zamiast przyczyn. Sam fakt, że to ja muszę udowadniać że nie wziąłem pożyczki, a nie bank że wziąłem, to ośmieszanie całego systemu prawnego.
No ale banksterce w tym kraju nikt nie podskoczy.