Godzina 03:18 w nocy. Siedzę przy kompie i oglądam YouTube. Muzyka fajna, ale teledysk mnie dobił. Nigdy żadna na mnie tak nie patrzyła jak na tym teledysku. Teraz jestem już za stary. 34 lvl, kobiety w moim wieku się wyszalały na imprezach z oskarkami i teraz chcą stabilizacji, dziecka i mieszkania. Nidy nie doświadczę w moim życiu tego co na teledysku, bo nic nie jestem w stanie dać kobiecie. Jestem niepełnosprawny i nigdzie nie pracuję, a pójście do pracy na ciecia nic nie zmieni, bo praca ciecia nie jest atrakcyjna dla kobiet. W moim przypadku over jest nieodwracalny. #przegryw #przegrywpo30tce
@bulbulator90: A jak ktoś kijowo wygląda ale za to dobrze zarabia to się mówi, że co z tego, że kijowo wygląda, jak dobrze zarabia. Wymówkę zawsze sobie można znaleźć. Każdy ma jakieś plusy, które może przekuć na swoją korzyść, no ale trzeba do tego chęci.
Nigdy żadna na mnie tak nie patrzyła jak na tym teledysku. Nigdy nie doświadczę w moim życiu tego co na teledysku, bo nic nie jestem w stanie dać kobiecie.
@bulbulator90: może nie pierdzieli takich głupot i jest po prostu dobrym facetem xD? Wam już mózgi wykop wyprał, serio musicie iść na odwyk od tego gówna
ierdzielisz, właśnie pisze ze swojego auta gdzie cieciuje nocke, a moja kobieta obejmuje, że tak powiem, wysokie stanowisko w sądzie, więc mogłaby znaleźć spokojnie kogoś o 3 poziomy wyżej zawodowo
@Akuzativ94: za 2 lata pogadamy, a może i za rok ( ͡°͜ʖ͡°)
@dziobnij2: nawet sobie nie zdajesz sprawy jak dużo marnujesz tym, że nie chcesz iść na tego ciecia. Zarabiałbyś miesięcznie około 4k netto zależnie ile godzin byś robił i pewnie już po pierwszym dniu spędzonym w robocie żałowałbyś, że tyle lat spędziłeś w domu
@bulbulator90: a co się za ten rok wydarzy? Bo od 3 lat to my już mieszkamy razem, a niedawno się zaręczyłem ( ͡°͜ʖ͡°) Znam dużo ludzi ale takich toksykow jak na tagu przegryw to ja nawet jednego nie spotkałem chyba. Tak jak mówiłem, znam dużo ludzi i te wasze teorie kompletnie się łamią przy niejednym moim znajomym, którzy nie powininni według waszych kryteriów nawet
#przegryw #przegrywpo30tce
(╥﹏╥)
Natura.
My też xddd
@bulbulator90:
@Akuzativ94: za 2 lata pogadamy, a może i za rok ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@dziobnij2: plot twist, można mieć kobiety, które są w różnym wieku, nie ma obowiązku brania w tym samym
@bulbulator90:
OC, życie przeciętnego amerykańskiego Oskarka i julki, ehh
Nic nie pobije astronauty. Zmieni za to tyle, że finansowo jakoś się podźwigniesz.
Znam dużo ludzi ale takich toksykow jak na tagu przegryw to ja nawet jednego nie spotkałem chyba. Tak jak mówiłem, znam dużo ludzi i te wasze teorie kompletnie się łamią przy niejednym moim znajomym, którzy nie powininni według waszych kryteriów nawet