Aktywne Wpisy

PodniebnyMurzyn +223
Ej a pamiętacie tego sołtysa co wyskoczył z auta się bić? xD
Ej a pamiętacie jak lipaa robił śmieszne wpisy? xD
Ej a pamiętacie fanzouna co pisał „było” i dawał link od razu do tego co było? xD
Ej a pamiętacie typa co udawał zula co śpi ma cmentarzu i po wysępieniu kasy od wykopków rozpłynął się i usunął konto? xD
Ej a pamiętacie jak lipaa robił śmieszne wpisy? xD
Ej a pamiętacie fanzouna co pisał „było” i dawał link od razu do tego co było? xD
Ej a pamiętacie typa co udawał zula co śpi ma cmentarzu i po wysępieniu kasy od wykopków rozpłynął się i usunął konto? xD

lukaszilol +47
Wracają lata 90 ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ukradli mi wkłady do Audi A6 C8... Z poniedziałku na wtorek, między 21:00 - 9:00
Ukradli mi wkłady do Audi A6 C8... Z poniedziałku na wtorek, między 21:00 - 9:00
źródło: WhatsApp Image 2025-05-27 at 13.08.44
Pobierz

Mircy, czy jak weryfikowali mi konto na tinderze zanim uzyskalem dostep, wystwietlaja mi sie te same pary nawet jak dalem w prawo, nie mam matchy, to shadowban? Ktos wie ile to trwa i czy to na pewno to?
#tinder
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
A to,że się wyświetlają te same osoby to norma
─────────────────────
· Akcje:
Zalozylem nowe konto, wczesniej mialem matche, teraz nawet polubien zero i wiem ze po jakims czasie pojawiaja sie te same osoby ale chyba nie minute po przesunieciu w prawo?
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
Chcesz mieć znów lajki/matche wykup sobie boostery albo platinum ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tinder to spółka akcyjna której celem jest dojenie facetow (nie-chadow) w celu maksymalizacji zysków
─────────────────────
· Zaakceptował: digitallord