Aktywne Wpisy

bruhh +75
Mojej żonie zmarł dziś w nocy dziadek - alkoholik. Walił wóde od niepamiętnych czasów, totalnie nie ogarniał co się dzieje, nawet chyba nie był świadom, że ma wnuki i prawnuki. Całe życie miał w------e na rodzine, trzymali go tylko w chacie bo miał sporą rente górniczą, którą utrzymywał całą rodzine, bo reszta to lewusy. Nigdy nie był na żadnych rodzinnych uroczystościach, na naszym weselu, na jakiejś tam 18, na chrzcinach.. no miał
jz25 +13
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Ale to hejto jest toksyczne. Posiedziałem tam troche z nadzieją, że może i będzie lepszy od wykopu, a chyba nawet są gorsi xd zostałem zwyzywany od trolli i idiotów i wmówiono mi manipulacje za to, że wyraziłem swoje zdanie o tym rzekomym ataku hakerskim na PAP, że tusk zamierza od 1 lipca do 1 listopada mobilizować Polaków na Ukraine, przez w/w okres ma zmobilizować po 200 tys, ale nie wiadomo czy tylko 200 tys przez te kilka mies czy po 200 tys a strzelam, że to będzie po 200 tys Polaków, no bo co to jest 200 tys zmobilizowanych przez 4 mies?
Z mojego wpisu wynikało tylko przejęcie sie tym faktem, strach i panika, bo faktycznie sie wystraszyłem i boje sie tej mobilizacji, a po tusku jestem w stanie spodziewać sie wszystkiego. Nie ufam mu i tyle a ponadto na onecie przeczytałem, że Rosja grozi Kijowowi, że jak tylko polscy żołnierze pojawią sie na Ukrainie wraz z żołnierzami z innych państw, to tamci zostaną oddelegowani, a Polacy nie wyjadą, no i z tego wnioskuje, że oni kombinują zagłade Polaków na Ukrainie, bo brak przeszkolenia mobików, szybka mobilizacja i taka deklaracja, no to jak to inaczej rozumieć?
https://wiadomosci.onet.pl/swiat/putin-przestrzegl-przed-pomoca-dla-ukrainy-inni-wyjada-polacy-nigdy/2kxzn5s
( ͡° ʖ̯ ͡°)
No i zwyzywali mnie od idiotów, trolli i wmówili mi manipulacje. Zero dyskusji, tylko inwektywy
#hejto #bekazhejto #polityka #wykop
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim