Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ale to hejto jest toksyczne. Posiedziałem tam troche z nadzieją, że może i będzie lepszy od wykopu, a chyba nawet są gorsi xd zostałem zwyzywany od trolli i idiotów i wmówiono mi manipulacje za to, że wyraziłem swoje zdanie o tym rzekomym ataku hakerskim na PAP, że tusk zamierza od 1 lipca do 1 listopada mobilizować Polaków na Ukraine, przez w/w okres ma zmobilizować po 200 tys, ale nie wiadomo czy tylko 200 tys przez te kilka mies czy po 200 tys a strzelam, że to będzie po 200 tys Polaków, no bo co to jest 200 tys zmobilizowanych przez 4 mies?
Z mojego wpisu wynikało tylko przejęcie sie tym faktem, strach i panika, bo faktycznie sie wystraszyłem i boje sie tej mobilizacji, a po tusku jestem w stanie spodziewać sie wszystkiego. Nie ufam mu i tyle a ponadto na onecie przeczytałem, że Rosja grozi Kijowowi, że jak tylko polscy żołnierze pojawią sie na Ukrainie wraz z żołnierzami z innych państw, to tamci zostaną oddelegowani, a Polacy nie wyjadą, no i z tego wnioskuje, że oni kombinują zagłade Polaków na Ukrainie, bo brak przeszkolenia mobików, szybka mobilizacja i taka deklaracja, no to jak to inaczej rozumieć?

https://wiadomosci.onet.pl/swiat/putin-przestrzegl-przed-pomoca-dla-ukrainy-inni-wyjada-polacy-nigdy/2kxzn5s

( ͡° ʖ̯ ͡°)

No i zwyzywali mnie od idiotów, trolli i wmówili mi manipulacje. Zero dyskusji, tylko inwektywy

#hejto #bekazhejto #polityka #wykop

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach