@arkan997: dobry mem, sam plusowałem ale serio porównać sport motorowy gdzie 4 gości mija się przez 3 minuty na trasie (jadąc 120km/h bez hamulców) do polskiej piłki gdzie często przez 1.5 godziny gry mamy jeden niecelny strzał na bramkę to trochę iks de ( ͡°͜ʖ͡°) Nie dziwota, że w miastach gdzie oba sporty są na tym samym poziomie rozgrywkowym jak Wrocek czy Czewa, żużel
@f9JXBEArQ2H4TKl: przecież skoki to jest idealny sport dla Polaków. Nawet pomijając sukcesy reprezentantów to same konkursy i godziny transmisji są idealne na niedzielne popołudnie Trochę tak jak piłka nożna, główną siłą tych sportów jest aspekt towarzyski
fajen bo udało się naprawić lapka, laptop 13 lat, wiatraczek głośnio chodził, chrzęścił, zamówiłem nowy, zamontowałem, wymieniłem też pastę na procku na nową i śmiga cichutko, temperaturki fajne, umiem coś
źródło: Gugel
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Także Polacy:
Nie dziwota, że w miastach gdzie oba sporty są na tym samym poziomie rozgrywkowym jak Wrocek czy Czewa, żużel
@music_has_the_right_to_children: chyba jak na 125 wsiądą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nawet pomijając sukcesy reprezentantów to same konkursy i godziny transmisji są idealne na niedzielne popołudnie
Trochę tak jak piłka nożna, główną siłą tych sportów jest aspekt towarzyski
- Babciu pacz jak skręcam na żużlu!
- Ale jak się skręca to się nie daje kierownicy w druga stronę.