Wpis z mikrobloga

@Tja88 kolejny dowód na to że to głównie mało atrakcyjne kobiety muszą się dowartościowywać zdradami , jakoś nie widziałam żeby ładne coś takiego robily
  • Odpowiedz
@Linnior88 może masz rację, że brzydkie, ale zauważyłem zależność że są zdecydowanie ubogie intelektualnie. Ponad to, te ubogie intelektualnie aby ukryć ten okropny brak wypracowują w sobie sarkazm oraz taką pseudo-dominujacą postawę.

Miałem kilka znajomych które zdradziły swoich partnerów i dosłownie wypisz wymaluj to co napisałem wyżej. Na pierwszy rzut oka po kilku zdaniach rozmowy wydaje Ci się, że ona jest pewna siebie i taka "hop do przodu" ale jak popracujesz
  • Odpowiedz
@Damntrain

@Linnior88 może masz rację, że brzydkie, ale zauważyłem zależność że są zdecydowanie ubogie intelektualnie. Ponad to, te ubogie intelektualnie aby ukryć ten okropny brak wypracowują w sobie sarkazm oraz taką pseudo-dominujacą postawę.

Miałem kilka znajomych które zdradziły swoich partnerów i dosłownie wypisz wymaluj to co napisałem wyżej. Na pierwszy rzut oka po kilku zdaniach rozmowy wydaje Ci się, że ona jest pewna siebie i taka "hop do przodu" ale
  • Odpowiedz
ało w nich delikatności i są jakieś takies wulgarne

@Linnior88: coś w tym jest, mi się wydaje, że to tak jest ponieważ życie nimi poniewiera, ładne kobiety nie muszą się o nic prosić, szacunek mają tak o po prostu i ludzie je traktują lepiej - więc tym samym mogą odpowiadać.
  • Odpowiedz
kolejny dowód na to że to głównie mało atrakcyjne kobiety muszą się dowartościowywać zdradami , jakoś nie widziałam żeby ładne coś takiego robily

@Linnior88: naprawdę? No to jesteś w wielkim błędzie.
  • Odpowiedz