Aktywne Wpisy

moja-walka +256
Były już CEO Astronomera Andy Byron przyłapany na koncercie Coldplay płacił bajońskie sumy prostytutkom z Only Fansa. Sama Izabella Blair, która identyfikuje się jako Sophie Rain, otrzymała od niego 40k dolarów za spotkania video. Ogółem facet wydał ponad 250k dolarów na prostytutki z OF. Facet z żoną i dwójką dzieci. Nie spodziewałem się, że tacy ludzie, którym jak widać w rzeczywistości nie brakuje bliskości kobiet, korzystają z takich portali. A sumy robią
źródło: temp_file1099581144684056674
Pobierz
moja-walka +34
Blackpill obalony! Przez naukowców, którzy owoce swojej pracy opublikowali w czasopiśmie naukowym PLOS. Badali oni zachowania użytkowników czeskiej aplikacji randkowej i wyszło im, że faceci mają za duże wymagania, bo przesuwają w prawo atrakcyjniejsze od siebie dziewczyny, a na dziewczyny ze swojej ligi zerkają niechętnie, nie mówiąc już o tym, że na dziewczyny z ligi niżej w ogóle nie chcą spojrzeć. Więc po prostu obniż swoje wymagania, bro! Hipergamiczne bestie to jednak
źródło: temp_file8801217143283275377
Pobierz
![[EN] Co by było, gdyby mężczyźni przestali pracować na 30 dni?](https://wykop.pl/cdn/c3397993/c3ad265290916e0ed21c4e93cbe56191e12a64fccc71aac04a2fc5050d9f9727,q80.jpg)

Dlaczego mój ojciec mnie tak perfidnie oszukał? Zawsze mu pomoge, jak tylko potrzebuje pomocy, ale zauważyłem już dawno, że mnie wykorzystuje i próbuje wzbudzać u mnie litość na bolącą noge, ma miażdżyce i bajpasy w nodze, ale potrafi wciskać mi kit, że niby go noga boli i chce żebym to ja wszedł na poddasze i mu podał jakiś przedmiot stamtąd, a on odbierze z dołu, nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby był prawdomówny i rzeczywiście go bolało, a nieraz go widziałem jak mnie nawet nie poprosił i sam sobie doskonale poradził, wchodził na te poddasze, a nawet na dach i jakoś wtedy noga go nie bolała i to wiele razy tak
Dziś sie prawie ze mna pokłócił i uciekł, bo nie chciałem sie zgodzić na jego, chciałem odebrac z dołu i on mial wejśc na gore, to focha strzelił i próbowal uciec i powtarzał, że go niby noga boli, w celu sprawdzenia czy to prawda zmienilem zdanie, to od razu wstal i poszedł na dwoch, jak mu w koncu podałem i go później zapytalem co to za różnica byla czy on by wszedl i mi podal, a ja bym to odebrał i odniósł tam gdzie by wskazał to nie odpowiedzial, a na pytanie czy go boli noga to odpowiedzial, ze nie i ze on żartował
Sam dźwiga cięższe rzeczy, włazi na drabine i nic go nie boli, a nawet wtedy nie woła o pomoc. Jest w podeszłym wieku, ale irytuje mnie jego zachowanie, gdyby jeszcze był prawdomówny, a on ewidentnie mnie w uja robi pytanie tylko po co?
#pytanie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91