Aktywne Wpisy
Pan_Kerfus +212
Dzisiaj w Biedronce spotkała mnie miła niespodzianka. Chciałem zrobić zakupy i kupić m.in. mleko na promocji. Byłem w sklepie o 6:20, żeby mieć większe szanse na zakup produktów, które szybko znikają. I zauważyłem 2 osoby, które zaparkowały do 3 wózków sklepowych wszystkie kartony mleka, które było na promocji - cała paleta. I jakie było moje miłe zaskoczenie, gdy kasjerka im powiedziała, że klientów hurtowych nie obsługują przy kasach tradycyjnych. Mieli do wyboru
youngP +607
beka z tego matiego xdd
@Sowa12345: łatwo rozróżnić, zależy kto i w czyim kierunku wyraża opinię
@magnat32: Naoglądałeś się za dużo amerykańskich filmów.
Pod jednym adresem IP może kryć się nawet kilka tysięcy urządzeń i to nie tylko komputerów klasy PC, ale także smartfonów, tabletów, a także IoT. Dalej z każdego jednego urządzenia mogło korzystać wiele różnych osób, nie mówiąc już o tym, że dany sprzęt mógł pełnić rolę jedynie pośrednika, bez wiedzy właściwego użytkownika. Ponadto istnieją zabezpieczania samych
Jeśli by w przyszłości zmieniła się władza na PIS, to wtedy hejtem beda wszystkie niepochlebne posty o PIS itd
@Sowa12345: To chyba powinieneś napisać do tych wszystkich osób publicznych którzy 'są ofiarami hejtu' ;)
@next4322: powiedziałbym, że niezależnie od wszystkiego wręcz niemożliwe jest ustalenie danych użytkownika. Od ISP dowiesz się tylko na kogo jest umowa, a kto faktycznie korzystał z sieci to zupełnie inna bajka. Jak nikt się nie przyzna i twardo będzie trzymać linię że nie wie,
Bo jeśli tak, to nie ma dla mnie problemu. Zacznę chodzić z dyktafonem, izi.
@Sowa12345: to przespaceruj sie po czarnej dzielnicy w Ditroit albo Luton ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Beka, zresztą to prawo będzie i tak martwe, bo w jaki sposób udowodni sądowi że był świadomy że jest to hejt, ba w jaki sposób udowodni że był przy komputerze w trakcie pisania konkretnie ta osoba.
Jest was 4 w domu,
@Sowa12345: nie ma znaczenia, to jest hejt nie ważne jak bardzo chciałbyś tego bronić. Wyrażeniem opinii może być "uważam, że nie masz racji", albo "moim zdaniem twoja wypowiedź jest głupia". Ale nie jesteś debilem na Boga