Aktywne Wpisy
kfpwa +1247
#systemkaucyjny
W tym całym chaosie i przerzucaniu się na saturatory pamiętajmy o jednej ważnej rzeczy:
- Saturatory SodaStream są produkowane przez izraelską firmę która chwali się na każdym opakowaniu wykorzystywaniem w pracy palestyńczyków, z oczywistych przyczyn nie podaje tutaj nawet linka do produktu
- Saturatory firmy Dafi są produkowane przez Polską Firmę Formaster S.A., dzięki temu kupując ich produkty wspierasz zakłady produkcyjne w Kielcach i Bilczy
Link do ich sklepu
W tym całym chaosie i przerzucaniu się na saturatory pamiętajmy o jednej ważnej rzeczy:
- Saturatory SodaStream są produkowane przez izraelską firmę która chwali się na każdym opakowaniu wykorzystywaniem w pracy palestyńczyków, z oczywistych przyczyn nie podaje tutaj nawet linka do produktu
- Saturatory firmy Dafi są produkowane przez Polską Firmę Formaster S.A., dzięki temu kupując ich produkty wspierasz zakłady produkcyjne w Kielcach i Bilczy
Link do ich sklepu
źródło: 1503f689-7c64-415b-bb6d-6506f6f4f485
Pobierz
bartlomiej_rakowski +554
Noo i to by było na tyle z dzisiejszych testów xD Sorry, że Was zawiodłem Szanowne Państwo, kochani moi. Zapytałem obsługę co jest pięć i powiedzieli, że dziś lepiej tego nie robić (uprzedziłem, że mam 3 wory butelek) bo sami jeszcze nie wiedzą i mają wytycznych jak postępować z butelkami bez znaku kaucji i dlatego też realizacja bonów jest utrudniona (naklejona kartka pic rel) - czyli pokrywa się to z tym co
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

źródło: IMAGE 2024-05-29 09:31:33
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
CO TERAS
@wzorowy_obywatel_unii_europejskiej: no ale obelgę wygwiazdkowałeś xD
Nawet jeśli technicznie uzyskają adres IP osoby komentującej, to co dalej? W zasadzie to informacja taka, że autor danego postu mieszka np. w Krakowie.
Podwłoślica.
źródło: aq2
Pobierz@hashasq Zgodnie z 2 punktem na tym plakacie będzie to subiektywne odczucie osoby którą "hejt" dotknął XD
Np. mnie obraża stwierdzenie że spożycie mięsa powinno się ograniczyć i będę zgłaszał każdego weganina ( ͡º ͜ʖ͡º)
Potem na rozprawę w sądzie czekasz 2 lata bo aparat państwa zajmuje się sprawą określenia czy obywatel to debil czy nie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Serghio: Generalnie samo IP nic nie powie, ale ISP wie kto miał jaki adres w danym momencie, nawet jak masz dynamiczne IP. Jak masz VPNa z dobrym providerem nie przechowującym logów to już inna rozmowa, realistycznie nikt nie będzie dociekał.
Kolejne postępowe prawo, które będzie dotyczyć