Aktywne Wpisy

Naczelna_Hedonistka +168
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

josedra52 +117
Zima jest, ludziom głupie pomysły przychodzą do głowy więc warto przypomnieć.
19 stycznia, w ramach prawosławnych obchodów święta Objawienia Pańskiego, Anna Uskova chciała obmyć się w rzece. Towarzyszyli jej mąż oraz dwójka dzieci, a także przyjaciel rodziny. Na przerażającym nagraniu, jakie obiegło internet, widać moment, gdy kobieta ubrana w strój kąpielowy wykonuje znak krzyża, po czym zatyka nos, wskakuje do lodowatej wody i ślad po niej ginie. W tle słychać rozdzierające krzyki

źródło: temp_file3493118261062747481
PobierzNa szczęście ja z Lublina więc za młodu opiłem się trochę prawdziwej perełki. Na całą polskę to przeszli jak wprowadzili perłę export. była wyraźnie inna od chmielowej. normalnej. No i ta tendencja dalej pozostała.
Chmielową piłem dosyć długo, jedna nawet dzisiaj wcisne, ale istotnie dalece straciła na jakości
Można się nieźle zdziwić jak np. mój szwagier - "żuberka rozpoznam zawsze". No i nie rozpoznał; żubr zajął przedostatnie miejsce w jego rankingu (miejsce 5. na 6. możliwych)
@r5678: Tak, perla export to od poczatku bylo gowno, wtedy jeszcze stara perla zielona byla zajebista, a potem zrobili z niej takie samo gowno jak export ( ͡° ʖ̯ ͡°)