@WLADCA_MALP Ja zawsze parkuje na miejscach Policji, zawsze się ludzie na mnie dziwnie patrzą a Policja i tak jak ma interwencje to podjeżdża pod drzwi, a mandatu i tak mi nie dadzą bo w KRD nie ma czegoś takiego jak miejsce parkingowe dla Policji XD
@kikiton: Patrząc się bo zarzadca parkingu na swoim prywatnym terenie wyznaczył miejsce dla policji a tu przyjeżdza jakiś dzban, staje na tym miejscu i jeszcze się cieszy, że mandatu nie dostanie. XD Takim parkowaniem od razu widać że to inteligent przyjechał. XD
@kikiton: To jest właśnie problem w Polsce. Dzbany za kółkiem, jak nie osłupkujesz terenu, fosy nie zrobisz to wjadą wszędzie bo przecież nie ma zakazu albo brama była otwarta. XD A jak się włączyć awaryjne i powie ze ja tylko na chwilę to przecież można wszędzie parkować, nawet na środku skrzyżowania. XD
ak nie osłupkujesz terenu, fosy nie zrobisz to wjadą wszędzie bo przecież nie ma zakazu albo brama była otwarta
@Dorth: Odkąd wujowi ludzie sami sobie bramę otwierali i wjeżdżali na teren posesji na wszystkich świetych (ma dom obok cmentarza) i jeszcze się wykłócali, ze oni mają prawo bo święto i w ogóle niech s-------a bo nie ma gdzie parkować, to mnie już mało co dziwi jeśli chodzi o parkowanie ¯\(ツ)/¯
@WLADCA_MALP u mnie na osiedlu pod biedra cwaniaki notorycznie parkuja na miejscach dla inwalidy, ktorych sa 2 szt najblizej wejscia. Jaki jest sposob aby ich udupic? Milicja czy straz miejska na terenie prywatnym takim jak stoi biedra przyjedzie i zrobi porzadek?
@WLADCA_MALP: A to nie jest tak że tam właśnie się powinno parkować? Koło mnie jest sklep w którym normalnie liniami są wyznaczone miejsca prostopadle do wejścia dokładnie w ten sam sposób co na tym zdjęciu ¯\(ツ)/¯
A to nie jest tak że tam właśnie się powinno parkować? Koło mnie jest sklep w którym normalnie liniami są wyznaczone miejsca prostopadle do wejścia dokładnie w ten sam sposób co na tym zdjęciu ¯\(ツ)/¯
@sargento: no jasne, korekta poprawiła :)
@kikiton: nie widziałem, tylko inwalidzi i matki z dziećmi no i oczywiście specjalne nieoznakowane dla zgierząt.
źródło: temp_file8648228398547149986
Pobierz@Dorth: Odkąd wujowi ludzie sami sobie bramę otwierali i wjeżdżali na teren posesji na wszystkich świetych (ma dom obok cmentarza) i jeszcze się wykłócali, ze oni mają prawo bo święto i w ogóle niech s-------a bo nie ma gdzie parkować, to mnie już mało co dziwi jeśli chodzi o parkowanie ¯\(ツ)/¯
@BartRamsay: Na łódzkich blachach też tam regularnie parkują. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie wiem co z tymi ludźmi jest nie tak. Tutaj nawet nie mogą się zasłaniać klasyczną/kretyńską wymówką o braku miejsc, bo
W Biedronce niedaleko mnie już tacy byli xDD
źródło: temp_file2395829074586467709
Pobierz@Zgrywajac_twardziela: Tam nic nie jest wyznaczone. To jest ten Lidl (chyba że gdzieś jeszcze jest bliźniaczy)
https://maps.app.goo.gl/y2VppQk6D4mSjk4t7
Obczaj sobie zdjęcia z satelity.