Aktywne Wpisy

1X6D +7
Za godzinke wyprawa do lidla, musze pamietac zeby smieci wziac wyrzucic bo sie caly worek uzbieral
I trzeba pomyslec co ja chce na obiad, moze jakies mieso bedzie na promocji to kupie i z ryzem zjem
I trzeba pomyslec co ja chce na obiad, moze jakies mieso bedzie na promocji to kupie i z ryzem zjem
Przegrałam życie, bo nie mam pełnej, wspierającej się rodziny (w sensie np. nie znam dziadków ze strony ojca, bo to podobno pijaki i złodzieje i katolicy). Gdybym miała, byłabym słynnym (╥﹏╥)
Zawiszczę Żydom o to, że mają dobre rodzinne koneksje i osiągają sukces, a Polacy zostaną czy kobiety czy mężczyźni powołani do wojska, a Polacy nie są znani ze wspierania się wzajemnie.
Może nie lubię religii abrahamicznych i
Zawiszczę Żydom o to, że mają dobre rodzinne koneksje i osiągają sukces, a Polacy zostaną czy kobiety czy mężczyźni powołani do wojska, a Polacy nie są znani ze wspierania się wzajemnie.
Może nie lubię religii abrahamicznych i

Komentarz usunięty przez moderatora
@LibertyPrime: Tak, chcesz mieć obiektywne badania w tak homofobicznym kraju.
@LibertyPrime: Lesbijki, Geje, Biseksualiści i Transseksualiści. I właśnie takich osób w społeczeństwie jest około 10%. Zawsze tak pisałem - nigdy, że jest 10% osób homo.
@TakenByTheScourge: 10% polskiej populacji to grubo ponad 3 miliony...
Komentarz usunięty przez moderatora
@Sajsu: Z tego samego powodu, dla którego powinno akceptować heteryków. Samo bycie homo/trans/innechujwieco nie ma negatywnego wpływu na innych ludzi, więc dlaczego mielibyśmy ich nie akceptować?
@Sajsu: Nie są?
@Sajsu: I prosiłbym bez wycieczek osobistych, nie zamieniajmy tej rozmowy w pyskówkę.
@artpop: Czy ty wiesz, co to jest fobia i w związku z tym używasz tego zwrotu świadomie, czy może kolportujesz coś zupełnie bezrefleksyjnie?
Otóż fobia to nic innego jak zaburzenie psychiczne, może nawet choroba. W związku z tym, stosując to określenie, czy to względem pojedynczej osoby, czy to względem ogółu populacji, posługujesz się - a to ci dopiero - mową nienawiści. Imputujesz komuś chorobę