Aktywne Wpisy

programista30k +102

mickpl +419
Donald Tusk na pytanie dziennikarza co z kredytami 0% skoro Hołownia ich nie popiera pedzioł... nic nie pedzioł, gadał 10 minut o rozmawianiu z koalicjantami i uciekł od pytania XD
#nieruchomosci #polityka
#nieruchomosci #polityka
źródło: tusk
Pobierz

http://www.wykop.pl/link/1934560/primaaprilisowy-zart-prezentera-budzi-kontrowersje-wsrod-srodowisk-lgbt/20706322/#comment-20706238
Tak jak napisałem: ten człowiek po prostu uprawia ordynarną propagandę. Nie piszę tego żeby Was jakoś zaskoczyć: piętnuję po prostu jedno z jego kłamstw.
Rzekłem.
#oswiadczenie #lewackalogika #propaganda #propagandalgbt #artpop #artpopklamie #oszukujo #neuropa #4konserwy
@Sajsu: Źródła, albo zamilcz.
Zauważ, że ja wypowiadałem się na temat "fobii", mającej swój rodowód bodajże w grece, nie zaś neologizmu, wytworu powstałego na potrzeby bieżącego sporu światopoglądowo-politycznego jakim jest
@Sajsu: Straszne, dałbym mu 25 lat ciężkich robót. Jeżeli to jest najbardziej ekstremalny przypadek obnoszenia się ze swoją seksualnością, to nie mam więcej pytań.
Nie jesteś zabawny. Próba ośmieszenia merytorycznych argumentów żartami rodem z gimnazjum to bardzo słaba taktyka prowadzenia dyskusji.
@Sajsu: lol, janusze badań społecznych :D
A co do obnoszenia się ze swoją seksualnością. Faceci w lateksowych spodniach (z wielką dziurą na tyłku) i dziewczyny bez staników na marszach ludzi homoseksualnych naprawdę mocno przekonują mnie do bycia tolerancyjnym człowiekiem!
@Sajsu: Badania CBOS mało dla Ciebie znaczą, ale jak pójdziesz chlać na miasto i zagadasz do kilku kolesi, to to jest już wiarygodne. Nawet nie chce mi się tego komentować.
Popełniasz błąd logiczny - na podstawie jednostkowych przypadków oceniasz całą społeczność. To tak, jakbym powiedział, że
Pójdę chlać na miasto i rzeczywiście poznam opinię ludzi. Mam ślepo łapać to co napiszą w internecie i podpiszą, że to badania CBOS?
@Sajsu: Koleś, to są badania CBOS, nawet zalinkowałem do pierwotnego źródła w jednym z pierwszych komentarzy.
Idąc pić na miasto, rozmawiasz z mała liczbą ludzi, mieszkającymi w jednym miejscu, w podobnym wieku. Zawężasz również "ankietowanych" do prawie wyłącznie ekstrawertyków (intro najpewniej siedzą w domu). Próba statystyczna przeprowadzona na tak małej i niezróżnicowanej grupie ludzi jest nic nie
Moje argumenty przedstawiłem powyżej. Ty będziesz stał przy swoim, ja przy swoim. Także życzę miłej nocy.