Aktywne Wpisy
Defined +97
Wyjaśni ktoś mi jakim cudem dorosłym chłopom dało się wmówić, że potrzebują koniecznie klocków? Przecież klocki to zabawa dla dzieci maks do 5 roku życia, a w przypadkach skrajnych może i do 6. Jak słyszę, że dorosły chłop właśnie wydał kilka set złotych, a nawet i po kilka tysięcy niektórzy za kawałek pierdzielonego plastiku z wypustkami, to mam giga bekę z niego i traktuję go trochę jak taki większe dziecko.
#logikaniebieskichpaskow #
#logikaniebieskichpaskow #
4mmc-enjoyer +101
Czy ktoś faktycznie miał jakieś benefity z tego że się starał i #!$%@?ł (np. darmowe nadgodziny)?
Ja miałem sytuację, gdzie zakontraktowali team do zagranicznego korpo, zmieniając tym samym poprzednią zewnętrzną firmę. Proste taski wisiały nieruszone od np. 3 lat. Nie wiem jak pracowali Ci z poprzedniej firmy, chyba nie robili w sumie nic. Ogarnęliśmy temat, setki tasków zrobionych, wyszliśmy na prostą.
Na jaki pomysł wpada korpo? Nie robicie tyle tasków co na
Ja miałem sytuację, gdzie zakontraktowali team do zagranicznego korpo, zmieniając tym samym poprzednią zewnętrzną firmę. Proste taski wisiały nieruszone od np. 3 lat. Nie wiem jak pracowali Ci z poprzedniej firmy, chyba nie robili w sumie nic. Ogarnęliśmy temat, setki tasków zrobionych, wyszliśmy na prostą.
Na jaki pomysł wpada korpo? Nie robicie tyle tasków co na
32 stopnie na dworze a dyma taki gość do pracy w długich spodniach i koszuli.
Jeszcze zrozumiem w biurze z klimatyzacją. Wsiadasz w domu z klimą, do auta z klimą, tak naprawdę często nie czujesz tej temperatury.
Może czasami lepiej taki człowiek w garniturze wyglądac na ważnym biznesowym spotkaniu niż typ w krótkich spodenkach i koszuli z podwiniętymi rękawami.
Ale normalnie na co dzień do pracy biurowej?
Jeszcze teksty że nie masz 20 lat by chodzić w krótkich XD
Skąd się ta głupia moda wzięła. Nikt nie upomina kobiet że mają za krótkie sukienki czy spódnice.
#modameska #ubierajsiezwykopem #ubrania #moda
Zgolisz nogi - możesz iść.
Menrzczyzna prawdziwy może najwyżej 7/8 i inne wynalazki. Przykro mi.
Ja na ten przykład w ogóle popieram spódniczki bo mega wygodne. Ale za życia się nie doczekam przyzwolenia kulturalnego :(
@MrBeast: co, pierwsze slyszę. Pewnie tak mówią te Oskarki vifoniarze co chodzą w workach po ziemniakach na dupie
@MrBeast: Pierwszy raz słyszę o takiej modzie.
@MrBeast: Wymyśl nieistniejący problem. Dyskutuj o nim.
Ja pracuje w biurze i też jest glupi dresscode. Ale ja mam to gdzieś .
Jak różowe chodzą w spódniczkach lub sukienkach i co niektóre mają odkryte uda to jest dobrze xd A jak ja mam odkryte nogi tylko od kolan to wielkie oburzenie .
Kiedyś mnie straszyli ze mnie wyrzuca za krótkie spodenki to kazałem im zobaczyć jak różowe chodzą ubrane . Nastała cisza
@dezinformacyjna_agentura: To, że jakiś typ coś chce, to nie znaczy, że jest w tym coś złego.
@oCzwartejWstajaPtaki: Już kiedyś była taka akcja: https://www.newsweek.pl/styl-zycia/kierowcy-przyszli-do-pracy-w-spodnicach-spor-o-dress-code-w-upal/3ev5l4c