Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim ciekawe, że coś się przestawiło. Może to naturalna ewolucja umysłu ( ͡º ͜ʖ͡º) Ciesz się tym spokojem, ale życie może jeszcze zaskoczyć. Może to też sygnał, żeby skupić się na sobie i swoich pasjach.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Jak miałem lat 16 to dałem sobie deadline na zaruchanie 24 lata i poskutkował tylko tym że zacząłem na siłę szukać aż znalazłem dziewczynę i byłem z nią prawie rok i mi nie dała. Potem dziwki i mistyczny chłód.

Ale nienawidziłem femoidów od przedszkola.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @MajsterOfWihajster Domyśliłem się, że to jeden z powodów. Z drugiej strony ten chłód przynosi za sobą pewne korzyści, brak tęsknoty za związkiem, zblizeniem ect. Czyli przebodźcowanie ma swoje plusy, zwłascza w tym temacie. Nie mówię, że to dobrze, ale chyba lepiej poogladać np wielkie, latynoskie dynie, potem podniecenie opada i człowiek wraca do innych zajęć i nie zajmuje sobie głowy rzeczami, na które nie ma wpływu.
  • Odpowiedz
@Przypadkowy chłopie wyjechałem za granice jako dzieciak, więc logiczne że nie umie dobrze pisać po polsku. Idź lepiej zagłosuj na swojego męża stanu, wydyma cie tak samo jak PIS albo i jeszcze gorzej :)
  • Odpowiedz