Aktywne Wpisy
![assninja](https://wykop.pl/cdn/c0834752/6cae2dbe2c8a8cd0aaee383feef64a00980b4c3c54e886297c54116312485258,q60.jpg)
assninja +184
Oho grubasy znowu coś stękają że im za ciepło xD
Lato to same zalety:
- mniejsze rachunki za ogrzewanie
- dłuższy dzień, dłużej jest jasno
Lato to same zalety:
- mniejsze rachunki za ogrzewanie
- dłuższy dzień, dłużej jest jasno
![badreligion66](https://wykop.pl/cdn/c0834752/d646a73e6acf40535d7dce17ebcb50669efc84c4d75eb254886e7e2bd57435d8,q60.png)
badreligion66 +270
#polityka Fajne zapiski miał dzisiaj Obajtek. Kąsaltig. XD
![badreligion66 - #polityka Fajne zapiski miał dzisiaj Obajtek. Kąsaltig. XD](https://wykop.pl/cdn/c3201142/d32b30492a00115b972634ef8f1ef7a82a1066269e2ce75c036e9c6957fc98e9,w150.png?author=badreligion66&auth=8947613ffeec60163ec1e075ef933dbe)
źródło: temp_file1737901241626262957
Pobierz
-Mięso kula mocy, typowa pasztetówa o konsystencji gumy, w dodatku bez smaku
-Kebab nie zawiera absolutnie nic poza powyższą kulą i białą kapustą
-Najtańsze sosy z butli, gdzie ostry nie jest ostry, a czosnkowy smakuje jak majonez
-Mięso wieczorem nie kręci się na rożnie i czeka sobie wesoło w aluminiowym pojemniku
-W lokalu jest syf i wszystko się klei, ciapaty wygląda na osobę, u której higiena nie stanowi priorytetu
Efekt jest taki, że spora część takich lokali ma bardzo wysokie opinie na Google. Przynajmniej u mnie w mieście. Zapotrzebowanie na tego typu miejsca (o wyjątkowo słabej jakości) jest tak wysokie, że w ciągu ostatnich 6 miesięcy otworzyły się 4 nowe kebaby w promieniu 1 km od mojego domu rodzinnego.
Oczywiście, tez lubię sobie wsunąć kebsa, nawet bardzo. Ale mam wrażenie, że "kurła, kiedyś to było" i obecnie kebaby bardzo mocno tracą na jakości, a klientela się tym absolutnie nie przejmuje, bo Polak i tak zeżre i zapłaci.
Doszło do tego, że kiedyś byłem w stanie wejść w ciemno do lokalu z kebabem, obecnie bardzo ostrożnie wybieram, gdzie sobie takowego zjem. Jeszcze te 8-10 lat temu była inna jakość
-Tortille i pity nie były cienkie i długie
-Nie miały tylu warstw co cebula. Czasem bardziej czuć naleśnik niż mięso
-Sosy były nakładane z chochli, sos ostry miał kawałki papryczek i wypalał gębę i dupsko prima sort
-Mięso miało jakikolwiek smak
-Prawie każda pita miała jakiekolwiek inne dodatki (cebula/pomidor/ogórek) niż sama biała kapucha
Dziękuję za uwagę i zapraszam do dyskusji i gównoburzy
#kebab #jedzenie #jedzzzwykopem #gownowpis #przemyslenia #gastronomia #pieniadze #fastfood #kebabowaforma
źródło: kebab1
Pobierz@Kopyto96 i nie potrzeba sciany textu, bo to jest clou problemu - wykop! Znaczy - plus( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dla bolaka robaka liczy sie zeby bylo duzo i tanio, zeby mogl kaldun napchac. Reszta to drugorzedna sprawa.
Od kiedy wprowadzili 500+, to gastro dostalo fale klientow patusow z wypalonymi kubkami smakowymi od harnasia i ukrainskich fajek ktorzy zjedza wszystko XD