Aktywne Wpisy

alla232 +23
Mam 32 lata, trójkę dzieci i stoję u progu rozwodu.
Moje wymagania wobec męża okazały się dla niego zbyt wysokie. Chciałam, aby zaczął dokładać się do utrzymania rodziny, od lipca 2023 roku dzieci i dom utrzymuję sama. Oczekiwałam też, że znajdzie pracę bliżej naszego miejsca zamieszkania. Obecnie pracuje pięć minut od swojego rodzinnego domu, natomiast do mojego rodzinnego, gdzie mieszkamy już od trzech lat, ma ponad godzinę drogi, wracał do nas średnio
Moje wymagania wobec męża okazały się dla niego zbyt wysokie. Chciałam, aby zaczął dokładać się do utrzymania rodziny, od lipca 2023 roku dzieci i dom utrzymuję sama. Oczekiwałam też, że znajdzie pracę bliżej naszego miejsca zamieszkania. Obecnie pracuje pięć minut od swojego rodzinnego domu, natomiast do mojego rodzinnego, gdzie mieszkamy już od trzech lat, ma ponad godzinę drogi, wracał do nas średnio

Metodzik +133
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA EPIC ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
🔥 Disco Elysium – The Final Cut za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 89/100, Userscore: 8.4/10
🔥 Disco Elysium – The Final Cut za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 89/100, Userscore: 8.4/10

@mirko_anonim: ok oski
@mirko_anonim: Dlatego właśnie jest miejsce na opis profilu. Sama miałam tylko konto na sympatii lata temu i udało mi się z niej wynieść znajomość z człowiekiem, z którym miałam te same zainteresowania.
Komentarz usunięty przez moderatora
@mirko_anonim: przecież nikt nie decyduje się na ślub po samym pisaniu na tinderze, ktoś podoba Ci się z ryja, ma fajny opis to po kilku wiadomościach idziesz się spotkać na żywo i wtedy oceniasz tak samo jak
@mirko_anonim: Jak nie masz cech, które odpychają od ciebie płeć przeciwną to tak. One działają tak samo na tinderze i w innych sytuacjach.
Jak ktoś jest normalny to prędzej czy później pozna kogos na Tinderze tak samo jak mógłby to zrobić poza nim.