Aktywne Wpisy
roman_erotoman +35
Tisza w głosowaniu na odległość (voting by mail) zdobyła 14,657 głosów (11% wszystkich zdalnych głosów), natomiast Fidesz 108,467 (86% wszystkich zdalnych głosów) tą samą metodą.
czyli tłusty knur, ruski szpion próbował sfałszować, ale sfałszował za mało.
brawo Węgrzy, stanęliście na wysokości zadania.
#wegry #orban #magyar
czyli tłusty knur, ruski szpion próbował sfałszować, ale sfałszował za mało.
brawo Węgrzy, stanęliście na wysokości zadania.
#wegry #orban #magyar

Wrrronika +3
Zastanawiam się czy nie pojechać do Wietnamu na 2-3 miesiące i stamtąd pracować (pół fantazja, pół gotowość)
Szkoda by było trochę jednak, bo za wynajem płacę, ehhhh
Mieszkanie teoretycznie ~1500-2000 (~airb zaniast typowych hoteli), a pewnie da się taniej.
Papu
Szkoda by było trochę jednak, bo za wynajem płacę, ehhhh
Mieszkanie teoretycznie ~1500-2000 (~airb zaniast typowych hoteli), a pewnie da się taniej.
Papu
źródło: 1000080323
Pobierz

źródło: temp_file1748737370812075621
PobierzNawigowanie i zarządzanie po systemie, praca na plikach, praca z oprogramowaniem, diagnostyka. Dosłownie 15 komend na krzyż.Kurde, nie wiem, programistów się zapytaj czemu wolą ciskać dużo rzeczy w
XDDDD
@SmugglerFan: ja się nie będę spierał o "wygodę" bo rozumiem, że to kwestia przyzwyczajenia i subiektywnych preferencji.
Tzn. z terminala korzysta się sprawniej ale wpierw trzeba znać trochę komend z pamięci aby to było
@szpongiel: to po co piszesz ze instalowanie przez terminal jest lepsze
moj ryzen 7800x3d jest lepszy od jakichs ARMow
Sęk w tym, że w Windzie nie ma za wiele opcji na instalację z katalogu, tylko raczej tak jak w tych punktach z mojego poprzedniego komentarza. A wtedy to już taki
apt install cośtamjest lepsze.Tak sądzisz? Nie wygląda to wcale na takie oczywiste (wyniki
@wstanczyk: No przykład podłączam monitor i nie mogę ustawić różnego skalowania UI. Linux wykłada się na najprostszych rzeczach. 4 lata temu próbowałem i nic się od tej pory nie zmieniło XD