Aktywne Wpisy
ozik666 +2
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

quaz2020 +35
Hallo #mecz
Chciałbym podzielić się z Państwem moimi osobistymi spostrzeżeniami. Od blisko 25 lat z pasją śledzę rozgrywki piłkarskie, a w mojej ponad trzydziestoletniej historii zawsze darzyłem szczególną sympatią trzy kluby: FC Barcelonę, Arsenal FC oraz Lecha Poznań. Ceniłem kunszt i finezję Barcelony, legendarny status Arsenalu, a także bliskość geograficzną Lecha, co ułatwiało mi uczestnictwo w meczach na stadionie przy ulicy Bułgarskiej. Nigdy jednak nie przypuszczałem, że doczekam tygodnia, w
Chciałbym podzielić się z Państwem moimi osobistymi spostrzeżeniami. Od blisko 25 lat z pasją śledzę rozgrywki piłkarskie, a w mojej ponad trzydziestoletniej historii zawsze darzyłem szczególną sympatią trzy kluby: FC Barcelonę, Arsenal FC oraz Lecha Poznań. Ceniłem kunszt i finezję Barcelony, legendarny status Arsenalu, a także bliskość geograficzną Lecha, co ułatwiało mi uczestnictwo w meczach na stadionie przy ulicy Bułgarskiej. Nigdy jednak nie przypuszczałem, że doczekam tygodnia, w
źródło: temp_file6661167518228240546
Pobierz

źródło: IMG_4465
Pobierz@paczelok: od kiedy bajt to jest małe "b"?
@Moroder: (ಠ‸ಠ)
@Moroder: Tu chyba inny rzeczownik powinien być.
że też muszę takie rzeczy tłumaczyć, bo się od razu ludzie srają xd
https://pl.wikipedia.org/wiki/Kilobajt
@paczelok: ewidentnie ty też nie, w memie jest kilobit.
Przekładając to na twoją mechanikę, to miałbyś sztab ludzi, którzy ci mówią, że oni to zajebiście np. wkręcają śrubki, ale tylko oczkowymi kluczami, inni zaś są najlepsi w swoim fachu, jeśli chodzi o
@Iskaryota: no i masz najwydajniejsze rozwiązanie tj. maksymalne efekty przy minimalnym nakładzie sił i czasu. Dobry inżynier wie jak "dobrze" zbudować wieżowiec jak i babkę z piasku. Przy dzisiejszych technologiach jesteśmy bliżej babek niż wieżowców, bo co byśmy nie zrobili to będzie działać, więć trzeba optymalizować pracę w innych kierunkach
@Moroder: No nie jeden kilobajt tylko jeden kilobit. Ty napisałeś "cokolwiek to jest" jakby sam skrót był od czapy. Że też takie rzeczy muszę tłumaczyć.