@Krinod: serio Łucja nadal zbiera takie oceny? Nie neguję, że była w hp7 ofiarą, ale jak dla mnie sodówka jej trochę uderzyła, sama o sobie pisała, jaka to jest dobra, wspaniała, przesada...
@Krinod: Dla mnie Mateusz Mil najlepszy uczestnik płci męskiej ze wszystkich edycji. Aczkolwiek biorę pod uwagę to, że zdecydowana większość facetów w jego edycji była beznadziejna więc może to zaburzać delikatnie sprawiedliwą ocenę
@Krinod: Mam wielki szacunek dla Moniki, Dominiki i Łucji, ale Ata... ta kobieta po prostu wstrząsnęła moim światem xD Weszła na samym końcu, była kompletnie niepoważna, wygrała, nie rzuciła kulą, choć dla beki udawała, że to zrobi, a po programie jeszcze dowiodła, że interesuje ją los zwierząt. Żałuję tylko, że nie weszła jako jedna z pierwszych osób.
@Krinod:dla mniej najlepszy był Wojtek z siódemki. Pasuje mi jego poczucie humoru, wygląd, to jak się odnosi do innych ( sprawiedliwie srochowatym jedzie łucjowatym się kłania). Szkoda, ze wszedł tak późno to by wcześniej powyjaśniał tych i owych. Ale fajne były tez Ata i Monia zacne kobiety.
Kogo z tej dziesiątki uczestników lubisz najbardziej? (cyfra to nr edycji)