Aktywne Wpisy

SmokStarodawny +18
k---a no przysięgam już jestem tak wkuwiony na tego komara że zaraz biore dezydoranty, podpalał je i nabierdalał nimi po całym pokoju tylko żeby sie go pozbyc, ciezki rywal bo k---a nie wydaje dzwiekow, czasem mi przeleci przed oczami chyba tylko po to aby pokazac ze dalej tu jest i bedzie mnie kasill, dodatkowo okno na noc zawsze szczelnie zamkniette to on juz tutaj zaaklimatyzowany musi byc, stały bywalec, ciekawe gdzie za

ale-sasa +135
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Prośba o poradę w kwestii #pracbaza.
Dostałem ofertę pracy na zastępstwo na okres od 18 do 22 miesięcy w międzynarodowej dużej firmie, fajny socjal, na start 3000 brutto więcej niż w obecnej tyrce, praca 3x w tygodniu zdalnie, pracodawca ma bardzo dobre opinie. Tylko nie mam gwarancji że znajdzie się miejsce po okresie zastępstwa.
Mam niecałe 40 lat, rodzina, dzieci. Obecnie mam stałą pracę, zarobki średnia krajowa, z tym że słaba bardzo atmosfera, praktycznie zero socjalu, firma spora ale sposób zarządzania rodem z "Januszexu". Zero możliwości rozwoju, dla pracodawcy fakt że się u niego pracuje jest mega wyróżnieniem i powinniśmy go po rękach całować że mamy taką robotę.
Czy podjęli byście ryzyko zmiany tyrki na moim miejscu?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Czy podjąć ryzyko zmiany pracy?
Bierz, jak będziesz dobry, to ci nie pozwolą odejść po tych 18 miesiącach. A jak będzie trzeba to coś znajdziesz. 18 miesięcy to kupa czasu.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero