Aktywne Wpisy
MΓ³j syn wΕaΕnie zostaΕ zawieszony w prawach ucznia i szczerze, nie mogΔ uwierzyΔ w powΓ³d. Podobno przyΕapali go na 'praktykowaniu nekromancji' - chciaΕbym, ΕΌeby to byΕ ΕΌart. SzkoΕa wpadΕa w panikΔ, kiedy odkryli, ΕΌe robiΕ jakieΕ maΕe 'rytuaΕy' podczas przerw. On i jego koledzy czytali jakΔ
Ε ksiΔgΔ zaklΔΔ, ktΓ³rΔ
znaleΕΊli w internecie. Potem prΓ³bowali 'przywrΓ³ciΔ do ΕΌycia' klasowego chomika, ktΓ³ry zmarΕ w zeszΕym miesiΔ
cu. Jasne byΕo trochΔ dziwnie widzieΔ to kΓ³Εko, ktΓ³re
domkasromka +3
#hotelparadise tak trochΔ zejΕcie z tematu. KtΓ³re, akcje najbardziej zapadΕy wam w pamiΔΔ z poprzednich sezonΓ³w, zarΓ³wno te Εmieszne jak i jakieΕ draki. Mi siΔ wΕaΕnie przypomniaΕ fastiwal pΕaczu w piΔ
tym sezonie jak Kuba zaczΔ
Ε pΕakaΔ, a caΕa reszta za nim.
#mirkokoksy #pokazmorde #pokazforme #chwalesie
I jeszcze na odwrΓ³t zaΕoΕΌony (β―Β°β‘Β°οΌβ―οΈ΅ β»ββ»
@maniok: jest gorzej, bo @krucjan wiesza niezgodnie z patentem, ktΓ³ry wyraΕΊnie mΓ³wi, ΕΌe rozwija siΔ przodem, a nie tak jak OP bandyta
@johny-kowalski: typowy wykopek :D
Nie wiem gdzie chodzisz na siΕowniΔ ale OP ma lepszΔ sylwetkΔ niΕΌ 80% ludzi ktΓ³rzy u mnie chodzΔ
@krucjan ile Εrednio Δwiczysz tygodniowo? W ciagu roku od skinny fata do takiej sylwetki to mega osiΔ gniΔcie. Ja dwa razy w tygodniu na siΕkΔ chodzΔ i poza lepszym BF nie widzΔ przyrostu