Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Dlaczego tak trudno dziś o zdrową relację? Od roku próbuję poznać swoją „bratnią duszę”, ale przez to na ile manipulantów, toksyków trafiam do tej pory, odechciewa mi się nawiązywać kontakty z kimkolwiek. Najgorzej że te negatywne cechy wychodzą po czasie jak już zdążę się do kogoś przyzwyczaić. Z jednej znajomości leczę się od pół roku antydepresantami. Naprawdę nie mam już siły. Powoli czuję się wyprana z emocji, a moje życie coraz bardziej przypomina wers kawałka Taco „pić, jeść, spać, jak tamagochi”. Wiem ze zaraz ktos z was napisze, ze w dobie tylu apek randkowych to niemozliwe, a ja odbiję i powiem, że jak ich nie było, to człowiek mial szczęście nie trafiac na ludzi tego pokroju. Rzygać się chce na te wszystkie small talki w ktorych typ od razu rzuca jakimiś skrótami fwb, ons.
#zalesie

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim jak szukasz na apkach randkowych to rzeczywiście może być słabo
Jak już to szukałbym tam ludzi, którzy się nie wyróżniają, i ogólnie trochę nie potrafią w randkowanie, bo jak potrafią to znaczy że siedzą już tam długo, a jak siedzą długo pomimo tego, że wydają się spoko, to nie szukają niczego na poważnie
  • Odpowiedz
typ od razu rzuca jakimiś skrótami fwb, ons

@mirko_anonim: Powinnaś się cieszyć z tego powodu i dziękować Bogom że typy rzucają takimi tekstami. Od razu wiesz na czym stoisz i kasujesz kontakt.

Serio, to nie jest trudne. Coś nie pasuje w chłopiec? DELETE
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Traumy po rodzicach, nieprzepracowane własne traumy po poprzednich związkach.

Zresztą ile osób można dobrze poznać i przywiązać się w ciągu jednego roku? - Dwie? Trzy? Myślę, że nawet tyle to dużo.

O tu jest właśnie dobrze opisany mechanizm. Dzisiaj w związki wchodzi się za szybko, w łóżku ląduje się za szybko, przywiązanie następuje zbyt szybko. Wszystko na już, na teraz, jak zupka chińska. Dobre relacje buduje się długo, i
  • Odpowiedz