Aktywne Wpisy

Pentylion +33
Cieciownia dla debila ten
źródło: 1000046287
Pobierz
RobieZdrowaZupke +10
Tęsknię za swoim wujkiem Marianem. To już 13 lat odkąd go nie ma. Zawsze był pozytywny, zawsze mi mówił, że przystojny ze mnie chłopak. Nawet babcia mi tego nie mówiła.
źródło: 1000016377
Pobierz

Dlaczego tak trudno dziś o zdrową relację? Od roku próbuję poznać swoją „bratnią duszę”, ale przez to na ile manipulantów, toksyków trafiam do tej pory, odechciewa mi się nawiązywać kontakty z kimkolwiek. Najgorzej że te negatywne cechy wychodzą po czasie jak już zdążę się do kogoś przyzwyczaić. Z jednej znajomości leczę się od pół roku antydepresantami. Naprawdę nie mam już siły. Powoli czuję się wyprana z emocji, a moje życie coraz bardziej przypomina wers kawałka Taco „pić, jeść, spać, jak tamagochi”. Wiem ze zaraz ktos z was napisze, ze w dobie tylu apek randkowych to niemozliwe, a ja odbiję i powiem, że jak ich nie było, to człowiek mial szczęście nie trafiac na ludzi tego pokroju. Rzygać się chce na te wszystkie small talki w ktorych typ od razu rzuca jakimiś skrótami fwb, ons.
#zalesie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Jak już to szukałbym tam ludzi, którzy się nie wyróżniają, i ogólnie trochę nie potrafią w randkowanie, bo jak potrafią to znaczy że siedzą już tam długo, a jak siedzą długo pomimo tego, że wydają się spoko, to nie szukają niczego na poważnie
@mirko_anonim: Powinnaś się cieszyć z tego powodu i dziękować Bogom że typy rzucają takimi tekstami. Od razu wiesz na czym stoisz i kasujesz kontakt.
Serio, to nie jest trudne. Coś nie pasuje w chłopiec? DELETE
O tu jest właśnie dobrze opisany mechanizm. Dzisiaj w związki wchodzi się za szybko, w łóżku ląduje się za szybko, przywiązanie następuje zbyt szybko. Wszystko na już, na teraz, jak zupka chińska. Dobre relacje buduje się długo, i