Aktywne Wpisy

findi +461
Lewandowska pochwaliła się bombkami... Wymowne zdjęcia w te Święta wrzuciła.
Człowiek ze wsi wyjdzie, ale wieś z człowieka niekoniecznie.
#lewandowski #lewandowska #patologiazewsi
Człowiek ze wsi wyjdzie, ale wieś z człowieka niekoniecznie.
#lewandowski #lewandowska #patologiazewsi
źródło: Ups
Pobierz
klaudia-hadalala +110
Dziś mija 25 lat od śmierci Magika (Piotra Łuszcza).
Miał zaledwie 22 lata.
Teraz, jak na to patrzę, to był dla mnie dzieciakiem — a już wtedy mówił rzeczy, które do dziś siedzą w głowie. Najsmutniejsze jest to, że nie zdążył się nawet w pełni rozwinąć artystycznie. Ile jeszcze mógłby zrobić…
#magik #paktofonika #polskirap #hiphop #rocznica #muzyka
Miał zaledwie 22 lata.
Teraz, jak na to patrzę, to był dla mnie dzieciakiem — a już wtedy mówił rzeczy, które do dziś siedzą w głowie. Najsmutniejsze jest to, że nie zdążył się nawet w pełni rozwinąć artystycznie. Ile jeszcze mógłby zrobić…
#magik #paktofonika #polskirap #hiphop #rocznica #muzyka
źródło: IMG_5443
Pobierz

Ja temu nie przyklaskuje, staram się zrozumieć, a trywializowanie tych problemów na zasadzie mizoginii żadni krwi staje się bardzo szybko jałowe i na pewno nie zbliża nas do prawdy, ale to już pewnie lepiej wyjdzie z badań, które ta książka sprowokowała więc za parę lat środowisko naukowe wyda jakieś rekomendacje, ale już strzelam, że to będzie pi razy oko coś w stylu programów integracyjnych i zaczynanie tego już na poziomie
@Nowekonto1238: ja pierd0lę, normiku to już jest ostro przesadzone i nikt się nawet na to nie załapie xd
źródło: fb2c79d899030b323ec44d7b19b1051cf290e7ed0c5a59e0f77d774c24f9d3fb
Pobierzźródło: 62cb52c5bf95a6946878e769f011d33670a05571dd515c68d928101621e10c91
Pobierz(Jest literówka, oczywiście chodzi o raka)
źródło: 1000009711
Pobierzźródło: 1000009713
Pobierz@Notes: W tym przypadku jest to samo, tylko rzeczywiście nie wydaje mi się by to było celowe. Raczej jest to zachowanie instynktowne, które obserwujemy także u niektórych zwierząt. Jest to reakcja na mowę ciała samego przegrywa. Dodatkowo wyższe grupy społeczne niechętnie bratają się z niższymi grupami społecznymi i
@Notes: czy jako wygryw mam prawo cisnąć bekę z niej czy też podlegam jakimś ograniczeniom?
@Notes: No zaraz... To nazywa ich toksycznymi czy nie ? No jak nazywa, to jednak ocenia ( ͡º ͜ʖ͡º) Czy to może twoja ocena ? Toksyku ?
Co nie zmienia faktu, że książka to porażka - zamiast skupić się na księżniczkach o kosmicznych wymaganiach szukajacych księcia z bajki, wybrały panie kilka największych s--------n o poglądach gdzieś tam między Korwinem, a Hitlerem i cała książka to bronienie tezy "bo kobiety są demonizowane, tak naprawdę to mężczyzn mamy z-------h i dlatego są sami".
@Notes: Sorry ale Herzyk i współczucie do facecików... To się nie łączy, wystarczy jej trochę posłuchać. Co do wyglądu to raczej się nie wypowiadam, bo każdy ma inny gust i nie widzę powodu aby nawet formułować opinii na ten temat. Generalnie polecam po prostu nie promowanie jej.
Ja ci podpowiem taki mały patent kolego, że jak coś czytasz to nie odbieraj tekstu zerojedynkowo tylko spróbuj uruchomić szare komórki i spróbuj interpretować czytany tekst. Wyciągaj wnioski i nie szukaj gotowych opinii ;) to pomoże ci wyrabiać sobie własne zdanie na różne tematy.
Tak więc jak ona ładnie podala na tacy kilka ckliwych przegrywowych historyjek to większość społeczeństwa wyciągnęła sobie
---
@Notes: