Aktywne Wpisy

Nacho_Libre +7
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
źródło: bozki-kiedys-vs-obecnie
Pobierz

Bawi zesranie przegrywow tutaj XD jak zwykle jak nie ma się nic konstruktywnego do napisania to trzeba kogoś wygląd wytknąć XD
@mikau: Nic. Ty za to wiesz wszystko, nawet to czego nie napisałem.
@Notes: Tak jakby tak samo jak przegrywa, nie ? W ogóle kto wam dał prawo oznaczać kogoś przegrywem bądź też nie ?
Niezły fikołek. Napiszę ksiązkę o tym że jesteś glupi i nieporadny, nienawidzisz wszystkiego i należy ci wspułczuć. Obrazisz się?
Tak czy nie?
Wyśmianie za wygląd, fajnie, tyle ze ona robi to samo. Patrzcie, banda przegrywów nie potrafi zaruchać, szkoda mi ich XD
Żeby zwrócić uwagę społeczeństwa na problem. Nie znalazłem w tej książce ani trochę pogardy albo hejtu w stronę przegrywow.
Jedyne co przegrywom może się nie podobać to, że widzą w tym lustrzane odbicie i są w stanie zobaczyć to jak źle wygląda ich zachowanie w oczach
źródło: 4f99e014-1773-4c51-aef2-0696dece8340_f750x750
Pobierz