Wpis z mikrobloga

@Kearnage: miałem kiedyś podobnego mema w myślach kiedy wychodziła nowa czarna syrenka Ariel. Tylko z dorysowanymi rudymi włosami xd

Look at me!
I AM the mermaid now!
  • Odpowiedz
@Kearnage: prawacy to jednak jest chyba największy amebizm w historii ludzkości, najpierw się srają o to, że wrzuca się wszędzie przypadkowych muzynow zamiast zrobić adaptacje prawdziwych historii jak na przykład o czarnym samuraja, a teraz srają się o to, że ktoś faktycznie to zrobił xD no prawakom to nasrać do mordy powiedzieć, że to czysta rasowo Europa i zjedzą ze smakiem xD
  • Odpowiedz
@Kearnage: „Bolały go wszystkie stawy, a hemoroidy piekły. Był zmęczony trudami zachowywania stoickiej postawy wobec swoich samurajów, Yabu, załogi statku, a nawet tego barbarzyńcy. O Buddo, jestem taki znużony, pomyślał. Z przyjemnością poleżałbym sobie w wannie, mocząc się i mocząc, i przez jeden dzień odpoczął od bólu. Tylko jeden dzień. Dość tych głupich babskich myśli! Znosisz ból od blisko sześćdziesięciu lat. Cóż znaczy ból dla mężczyzny? To zaszczyt. Miarą człowieka
MikeLitoris - @Kearnage: „Bolały go wszystkie stawy, a hemoroidy piekły. Był zmęczony...

źródło: IMG_2145

Pobierz
  • Odpowiedz
@leeaxe: nie wiem czy to można to wyrazić jako głupi/mądry ale niewątpliwie lewacy są bardziej przebiegli i dwulicowi. Inaczej nie udało by im się przejąć większości instytucji i pchnąć cały Zachód na ścieżkę regresu cywilizacyjnego (aka "woke").

Lecz szeregowe lewarki NPC to pożyteczni idioci, którzy chyba faktycznie wierzą w te całe DEI, które tak silnie jest pchane. Najzabawniejsze, że pchane odgórnie przez najbogatszych i najbardziej wpływowych, korporacje, światowe instytucje jak
  • Odpowiedz