Wpis z mikrobloga

rzeczy ktore zrobil moj byly a ja nadal z nim bylam;
1. po klotni jak wysiadlam z samochodu, to grozil mi, ze mnie przejedzie i wjezdzal autem na chodnik i jechal na mnie a pozniej zostawil samochod na trawie i lazl za mna cala droge i gadal pod nosem, ze jestem walnieta w leb
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

jak wysiadlam z samochodu, to grozil mi, ze mnie przejedzie i wjezdzal autem na chodnik i jechal na mnie a pozniej zostawil samochod na trawie i lazl za mna cala droge i gadal pod nosem, ze jestem walnieta w leb

@stormi: Czy miał tu może konto? XD
  • Odpowiedz
@stormi mój były x rozliczał swoją babcię 90 letnią za butelkę wody co do grosza ( )
mój były y w-----ł mi ręką szybę w mieszkaniu zimą.
mój były z po kłótni nie dał mi wysiąść z samochodu, rozpędzał się tyle ile mógł i groził mi że wjedzie w drzewo albo budynek. też byłam wtedy "jebnięta" XD może ten ostatni to ten sam?
  • Odpowiedz
@Scybulko Emocje? Te dziewczyny często są same p----------e. Mam koleżankę, taka fajna szara myszka, która spotykała się z badboyem. Facet jak nawet bił a ona zawsze przy nim i każdemu było jej szkoda. Tylko później się okazało, że ona taka fajna też nie była bo lubiła manipulować i tego swojego gacha zdradzała. Na studiach miała okres, że oprócz tego faceta, spotykała się jeszcze z dwoma.
  • Odpowiedz
@stormi: z p------------i laskami jest 100x lepsza zabawa, w druga strone pewnie tez tak wyglada. Historii z nieudanymi próbami, szantażami, giga dramami mialem sporo
  • Odpowiedz