Aktywne Wpisy
zeszyt-w-kratke +58
#powodz
ależ mnie denerwuje to oskarżanie ludzi o budowanie się przy rzece i na terenach zalewowych XD skąd zwykły człowiek kupujący mieszkanie na parterze we Wrocławiu ma wiedzieć czy dany teren jest zalewowy czy nie. Bo to że coś stoi przy rzece nie oznacza że jest terenem zalewowym, jakby tak patrzeć to by trzeba przenieść każde większe miasto o kilka kilometrów bo przepływa przez nie rzeka. Państwo, samorządy wydają pozwolenia
ależ mnie denerwuje to oskarżanie ludzi o budowanie się przy rzece i na terenach zalewowych XD skąd zwykły człowiek kupujący mieszkanie na parterze we Wrocławiu ma wiedzieć czy dany teren jest zalewowy czy nie. Bo to że coś stoi przy rzece nie oznacza że jest terenem zalewowym, jakby tak patrzeć to by trzeba przenieść każde większe miasto o kilka kilometrów bo przepływa przez nie rzeka. Państwo, samorządy wydają pozwolenia
SzalomMosterdzieju +236
#powodz #patologiazewsi #patologiazmiasta #pytanie #rasizm #4konserwy #neuropa
Jak to jest możliwe, że na terenach popowodziowych szabrownicy rabują, skoro tu żyją biali Polacy katolicy z kultury europejskiej a kradną tylko czarnoskórzy z przyczyn genetycznych i muzułmanie z przyczyn kulturowych? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak to jest możliwe, że na terenach popowodziowych szabrownicy rabują, skoro tu żyją biali Polacy katolicy z kultury europejskiej a kradną tylko czarnoskórzy z przyczyn genetycznych i muzułmanie z przyczyn kulturowych? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Waze obecnie 72 kg i się obawiam, że w takim przypadku popalę mięśnie i nic ze mnie nie zostanie xD
Strava (sam GPS, bez żadnego odbiornika Bluetooth itp) pokazuje mi np 936 kcal spalonych podczas 55 km przejażdżki, zaś jakieś internetowe kalkulatory spalanych kcal są w stanie pokazywać i 1800.
I czym się sugerować?
#mikrokoksy #mirkokoksy #kolarstwo #dieta
@Hambercios Tak wlasnie zrobię
@Hambercios: dlaczego każesz mu zwiększać deficyt? Przecież OP już ma wątpliwości czy dostarcza należytą ilość kcal w stosunku do zapotrzebowania...
Musisz być przezabawny na imprezach.
@Hambercios: i po co ten komentarz? Chciałeś brzmieć mądrze, nie wyszło. Dowcip to też raczej nie był. I co wtedy robi typowy małomyślący? Ano dalej brnie w głupotę i wyskakuje z argumentem ad personam...