✨️ Obserwuj #mirkoanonim Mam pytanie odnośnie g bellini homme paris. Podobno to klon dior sauvage, ale za 10zł i do kupienia w pierwszym lepszym lidlu.
Ja nigdy nie miałem do czynienia z oryginalnym zapachem diora s. - więc pytanie do posiadaczy. To serio chociaż odrobinkę przypomina ten zapach? dla mnie jest on po prostu średni.
O wiele ładniej pachnie g bellini deep. No i tu się rodzi drugie pytanie. Ten deep jakkolwiek w ogóle przypomina bleu de chanel? Nieironicznie ten zapach mógłbym nosić na co dzień.
Do perfumerii mam ponad 100km, a żeby to sprawdzić to taniej mi po prostu zapytać na tagu, z góry dziękuje.
Homme bardzo przypomina dior sauvage, ale jest tam jakis sztuczny chemiczny zapach przypominajacy doslownie jakas tania kostke klozetowa. mnie sie nie podoba bardzo
Za to One Fragrance (podroba paco rabanne 1 million) i Bolt (hugo bossa) sa cakliem spoko. mnie sie podobaja. innych nie testowalem
Anonim (nie OP): ani trochę nie przypomina króla perfum Diora Sauvage. Ten z lidla przypomina mi zapach chemii gospodarczej/kostki do kibla o zapachu cytrusów serio
Mam pytanie odnośnie g bellini homme paris.
Podobno to klon dior sauvage, ale za 10zł i do kupienia w pierwszym lepszym lidlu.
Ja nigdy nie miałem do czynienia z oryginalnym zapachem diora s. - więc pytanie do posiadaczy. To serio chociaż odrobinkę przypomina ten zapach? dla mnie jest on po prostu średni.
O wiele ładniej pachnie g bellini deep. No i tu się rodzi drugie pytanie. Ten deep jakkolwiek w ogóle przypomina bleu de chanel?
Nieironicznie ten zapach mógłbym nosić na co dzień.
Do perfumerii mam ponad 100km, a żeby to sprawdzić to taniej mi po prostu zapytać na tagu, z góry dziękuje.
#perfumy
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: 61+t+EeypYL._AC_UF894,1000_QL80_
PobierzHomme bardzo przypomina dior sauvage, ale jest tam jakis sztuczny chemiczny zapach przypominajacy doslownie jakas tania kostke klozetowa. mnie sie nie podoba bardzo
Za to One Fragrance (podroba paco rabanne 1 million) i Bolt (hugo bossa) sa cakliem spoko. mnie sie podobaja. innych nie testowalem
Ten z lidla przypomina mi zapach chemii gospodarczej/kostki do kibla o zapachu cytrusów serio
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi