mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
1
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
sberatel
@mirko_anonim zdradzę ci tajemnicę, często jest tak że jak sam się uśmiechasz i jesteś pogodnym typem to ludzie odwzajemniają uśmiech i nie trzeba być do tego Adonisem.
14
razdwatrzy55
razdwatrzy55
@mirko_anonim: nie uśmiechaja a śmieją się w twarz przegrywom
4
lukija
@mirko_anonim ja się do nikogo nie uśmiecham, bo jestem zgorzkniała i gruba, a i tak do mnie ludzie zagadują o instagrama np, nie wiem czy to po to, żeby się ze mnie pośmiać czy naprawdę chcą być mili i się komuś spodobałam, ale zawsze wydaje mi się, że to żart i mówię, że nie mam nic i nie chce podawać, ale jednocześnie to miłe, że ktoś zagada, zawsze się podszkolę w
1
KingaM
dlaczego piszesz takie rzeczy z anonima, czy to jakies tajne przemyslenie xD
0
mielonkazdzika
czy jednak jest jakas korelacja miedzy uroda/wzrostem a sygnalami zainteresowania

@mirko_anonim: oczywiscie ze jest. Tak to przeciez dziala.
0
mirko_anonim
Anonim (nie OP): ja jestem 4/10 i zdarza się, że laski się uśmiechają jak spotkamy się wzrokiem ale dodam, że to zagranicą

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
0
Felixu_enjoyer
@mirko_anonim: Jest stała inflacja atrakcyjności. Teraz jak jesteś 7-8/10 to rzadko się uśmiechają do ciebie tylko jakieś podstarzałe baby. Kilkanaście lat temu, jak byłeś 6/10 to uśmiechały się do ciebie podstarzałe baby, mało atrakcyjne młode kobiety i nimfomanki. Jak byłeś 7-8/10 to miałeś już dość częste pozytywne interakcje z kobietami. A jak sam przejawiałeś inicjatywę i nie byłeś nieśmiały to już zupełnie była bajka.

Kiedys mialem takiego kolege chada co
0
k.....a
Ciekawe czy do takich powiedzmy facetow 7-8/10 usmiechaja sie laski jak np wyjda nie wiem, do Lidla na zakupy czy do pubu.

@mirko_anonim: nie wiem "ile jestem na 10", lvl51 solo tata, 180+, poprawna sylwetka, abs, łysy z wyboru od kilku dekad, lekki zarost, raczej zadbany. Tak, laski, dziewczyny i kobiety (w różnym wieku) uśmiechają się czasem. Bardzo często w odpowiedzi na uśmiech w ich kierunku (psych. "lustro"). Tak, czasem
0
czescmampytanie
zdradzę ci tajemnicę, często jest tak że jak sam się uśmiechasz i jesteś pogodnym typem to ludzie odwzajemniają uśmiech i nie trzeba być do tego Adonisem.

@sberatel: looking good susan meme.jpg
0