Wpis z mikrobloga

@AnonimoweLwiatko: a weź, obserwacje może dobre, ale tym bardziej mnie to zachęca by zlikwidować te konta tam w p---u. Ja się nie nadaję do czegoś takiego. Nie będę udawał kogoś kim nie jestem, nie byłem i nie chcę być
  • Odpowiedz
@Linnior88: Myszo, ja do Twojej problematyczności nie mam promila podjazdu. Nie ma się czym chwalić. To smutne, wręcz tragiczne. Degradacja na przestrzeni 10 lat jest ogromna.

Nie jestem rozpasany, wręcz przeciwnie. Poza epizodem na studiach jaki większość pewnie miała, nie byłem zbyt aktywny.

Nie dyskryminuje ze względu na wiek o ile jest legalnie i dziewczyna wygląda na kobiete, nie dziecko oraz ma coś w głowie. Nie narzekam na małolaty tylko
  • Odpowiedz
@AnonimoweLwiatko: nawet ostatnio coś pisałeś że miałeś laske i na paru dymaniach się skończyło i co chwila historia z jakąś nową , zastanów się nad życiem a nie pakuj co chwilę z związki
Jak czytam posty niektórych to jakbym czytała bravo girl tylko że to dorosłe chłopy
  • Odpowiedz
a weź, obserwacje może dobre, ale tym bardziej mnie to zachęca by zlikwidować te konta tam w p---u. Ja się nie nadaję do czegoś takiego. Nie będę udawał kogoś kim nie jestem, nie byłem i nie chcę być

@default1: Ja też nie Miras. To nie dla mnie.

@Pandillero Miałem więcej niż wzrost, po prostu raczej konkrentny opis i cytat z Asteriksa i Obelixa Misja Kleopatra xd. Zgadzam się z
  • Odpowiedz
ostatnio coś pisałeś że miałeś laske i na paru dymaniach się skończyło i co chwila historia z jakąś nową , zastanów się nad życiem a nie pakuj co chwilę z związki

@Linnior88: Dziewczyno, o czym ty w ogóle mówisz? Ostatni raz to skończyło się na paru nocach ale to było w ostatnie wakacje. W żadne związki co chwile się nie pakuje. Mylisz mnie z kimś.
  • Odpowiedz