Aktywne Wpisy
fux0cit +6
poznawanie kobiet po 30 be like XD p------e to zostaje singlem, pojade do jakiegos klasztoru w Gruzji i bede wypiekal chleb jako mnich, to ma wiecej sensu niz pisanie z kimkolwiek #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
edit: wiem, ze nocna ale niech wiesc sie niesie
edit: wiem, ze nocna ale niech wiesc sie niesie
źródło: IMG_1943
Pobierz
dan-te04 0
gdzie pracujecie zdalnie? #pracazdalna

fbchat(ciag cyfer jakiegoś dalej napisanego mojego ID zgłoszenia).me to chyba scam? Przetłumaczyłem wiadomość od jakiejś kobiety która mi napisała przez mesengera na tej stronie po angielsku, że
" Strona z ograniczeniami . Twoja strona zostanie wkrótce tymczasowo zablokowana. Odkryliśmy, że Twoja strona narusza standardy społeczności oraz prawa autorskie do zdjęć i filmów. Powiązane konta osobiste na Facebooku również zostaną tymczasowo zablokowane zgodnie z przepisami. Aby uzyskać instrukcje, skontaktuj się z zespołem pomocy technicznej. "
Jak wchodzę w tego linka bez VPN pokazuje, że połączenie jest niepoufne. A jak wchodzę z VPN to mam wypełnić jakiś formularz i podać numer telefonu bez danych logowania. I jest to oszustwo pewnie, tylko że strona przez linka którego wchodzę wygląda jak 100% skopiowana z fejsa i mam wątpliwości bo nie wiem co to jest. Jest tu jakiś ekspert?
#pytanie #pytaniedoeksperta #facebook #scam #messenger
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim