Aktywne Wpisy

WarmianinPodlaski +314
Jak myślicie dokąd mogą posunąć sie deweloperzy w swojej propagandzie ? podsyłam baner w centrum Legnicy który zrobił na mnie wielkie wrażenie XD #nieruchomosci
źródło: 1000016805
Pobierz
AST0N +34
Jakbyśmy chcieli zrobić bingo z samymi sztandarowymi tekstami Milana, to byłoby ciężko, bo do bingo trzeba by wrzucić przynajmniej 9 tekstów, a ja odnoszę wrażenie, że on w kółko mówi ich tylko 5 xD
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo

I to nie wymieniłeś nawet połowy przewałów pisu, bo jeszcze 2 mld PLN utopione w przekopie.
@KrolSandaczPierwszyRozrzutny: Hmm może dlatego że rząd Millera, potem rząd Belki i rząd Tuska analizowali tę koncepcję i wszystkim wyszło, że warto? PIS pogoniony, to można chyba budować bez wałów, nie?
@aei9077: dobrze mówisz - koncepcję. Nie ten pisowski projekt. Ewentualny CPK czy CPL trzeba zaplanować z głową. Wtedy może nam się to opłacić.
@KrolSandaczPierwszyRozrzutny: ale Mierzeję przekopali :) Kajaki przeplywają - sam widziałem (bo większe rzeczy chyba nie).
Może i CPK by powstało, ale z powodu "czegoś tam" okazałoby się że to dobra baza dla jakiegoś aeroklubu, bo linie lotnicze wolą gdzie indziej.
źródło: 1000017733
Pobierzźródło: 1000017732
Pobierz@aei9077: ale jak Sasin to powiedział, to za bardzo to nie jest prawda. Dasz źródło?
@dlugi-gr: https://siskom.waw.pl/lotnisko_CPL.htm
Kurde wszystkim wychodzi, że warto a jak człowiek szuka argumentów to słyszy tylko kretynizmy o cargo czy o Bułgarach, którzy mają latać przez CPK.
@aei9077: potwierdzam, byłem tymi wszystkimi
@emasele: może i drogo, i bez sensu, i za długo, i w ogóle nie potrzebnie, ale jednak to oddali. wskaż mi dużą inwestycje infrastrukturalną, która została wybudowana w latach 2007-15 bez żadnej wtopy