Aktywne Wpisy
tojestmultikonto +57
#diy #elektronika #hobby #zrobtosam #tojestmultikonto
Zrobiłem podświetlenie do wyłącznika światła. Mostek prostowniczy, dwa rezystory 390k 1/4 W, kondensator 1 nF / 3kV i niebieska dioda dyfuzyjna. Dioda może posłużyć również za kontrolkę. Jest podłączona między L i N (mam dodatkowy przewód N w puszce, więc jest to osobny obwód elektryczny omijający oświetlenie i działający non stop niezależnie od tego czy światło jest
Zrobiłem podświetlenie do wyłącznika światła. Mostek prostowniczy, dwa rezystory 390k 1/4 W, kondensator 1 nF / 3kV i niebieska dioda dyfuzyjna. Dioda może posłużyć również za kontrolkę. Jest podłączona między L i N (mam dodatkowy przewód N w puszce, więc jest to osobny obwód elektryczny omijający oświetlenie i działający non stop niezależnie od tego czy światło jest
Operator_imadla +448
Miasto #plock daje 20 milionów na klub Wisła Płock i 100zlotych na ośrodki adopcyjne xD
XDDDDD
Wy tak żyjecie?
#praca #pracait #korposwiat #bekazpodludzi #niewolnictwo #kolchoz
@straszny_cham @RitmoXL a wiece czemu? Bo op sam się boi. Wie, że inni chodzą, więc on też chodzi, ale czuje, że to tak po kryjomu i sam nie wie co można. Jakby miał oficjalnie powiedzieć "tak, nie ma mnie codziennie w pracy pół godziny", to by nie powiedział.
Obaj to takie wystraszone ludki. Tylko jeden
Ale po 4 latach można mieć na tyle instynktu samozachowawczego i zauważyć, że jak się potrzebuje to się idzie, wraca i koniec tematu
W firmie której pracowałem jeżeli się nie miało spotkań to nikt nie pilnował godzin byle na koniec miesiąca się spinało