W2018WyjdeZPrzegrywu

Dodajecie zdjęcie do CV?

• Niebieski - Tak 50.2% (330)
  • Niebieski - Nie 43.8% (288)
  • Różowy - Tak 3.0% (20)
  • Różówy - Nie 2.9% (19)

657 głosów

0
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
TypowyDaltonista
@W2018WyjdeZPrzegrywu wyglądam za dobrze, żeby nie dawać zdjęcia do cv ( ͡º ͜ʖ͡º)
23
c.....1
c.....1
@W2018WyjdeZPrzegrywu: Nie daje się zdjęcia z reguły, w przypadku CV do korpo, to zdjęcie jest problematyczne - lepiej CV bez zdjęcia, a w CV dać link to profilu np. na linkedin ze zdjęciem.
12
DoubleAxxis
@GajuPrzegryw: Wiesz, że jak szukasz roboty zdalnie w krajach anglosaskich to cv ZE zdjęciem ląduje w koszu? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
3
m4rio
@W2018WyjdeZPrzegrywu: jak masz reprezentatywną twarz to warto, jak jesteś nerdem to nie
1
GajuPrzegryw
@W2018WyjdeZPrzegrywu jeśli nie dodajcie zdjęcia to sami wyrzucacie swoje CV do kosza xd
1
S.....9
S.....9
@W2018WyjdeZPrzegrywu ostatni raz wysyłałam cv wieeeele lat temu, ale wtedy dodawałam i jeszcze kolorowałam czcionkę, żeby pasowała do koszuli ze zdjęcia (ʘ‿ʘ)
1
xede
xede
@marcin-kowaIewski: i od razu wiadomo gdzie takie cv trafia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1
c.....y
c.....y
@GajuPrzegryw:

jeśli nie dodajcie zdjęcia to sami wyrzucacie swoje CV do kosza xd

jaki debil xD
1
zielono_mam_w_glowie
zielono_mam_w_glowie
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
1
WyjmijKija
WyjmijKija
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
1
c.....1
c.....1
@WyjmijKija: Nadal nie odpowiedziałeś po co zdjęcie w CV. Prezencję sprawdzisz i tak dopiero w rozmowie na żywo.

Po zdjęciu rozpoznajesz czy 'fajny chłopak'? Masz upośledzony system wartości skoro zaczynasz selekcję od zdjęcia.
1
WyjmijKija
WyjmijKija
@cyk21: Właśnie dlatego, że to natura ludzka, wykorzystuję ten fakt i zawsze zamieszczam swoje zdjęcie jeśli ma to mi dać parę % przewagi nad jakimś piwniczakiem
1
K.....y
K.....y
@W2018WyjdeZPrzegrywu od pewnego czasu nie
0
marcin-kowaIewski
@W2018WyjdeZPrzegrywu: Lepiej dodać listę używanych zaimków oraz aktualną płeć!
0
W2018WyjdeZPrzegrywu
@W2018WyjdeZPrzegrywu: widać opinie ekspertów są podzielone
0