Aktywne Wpisy

MonazoPL +177
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
Traczex +438
Dobra skończyłem. 3 lata, dużo pracy ale już mieszkam. Dzięki za porady na tagu #budujzwykopem Powodzenia Mirki.
źródło: scaled_1000021155
Pobierz

Albo w gniazdku coś z-----e
Pokaż zdjęcie wtyku RJ45, albo rozbierz gniazdko i zobacz ile żył wchodzi na piny. Ewentualnie weź wykorzystaj inny patchcord pomiędzy gniazdem a tym co tam podłączasz i wtedy sprawdź
Albo karta w tym czym sprawdzasz jest FastEthernet i max przepustowość do 100Mb/s ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak wspomniał @Majaque trza by sprawdzić testerem ciągłość przewodu
Wersyfikacje gniazdek i kabla w ścianie - poszukaj firmy co robi kamery, monitoring itp pewnie sprawy sieci Ethernet też ogarnia, mają sprzęt i może uda im się poprawić temat
Komentarz usunięty przez autora
@cation: Równoległe gniazda ethernet, moje ulubione ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Panowie rozbebeszyłem to gniazdko. Jak to według was wygląda?
https://imgur.com/a/4RpjTOB