Aktywne Wpisy
xeacaex +320
Wczoraj wieczorem prawie zginąłem ‚na Sebastiana’ na krajowej 7 na wysokości jakiejś wiochy przed Kielcami. Chciałem wyprzedzić ciężarówkę, ale widziałem auto w lusterku które strasznie z----------o, pewnie lekko z 250 km/h, więc poczekałem. Gdy wyjechałem na lewy pas to ‚magicznie’ ukazało się drugie które ledwo co wyhamowało (oczywiście BMW). Nie wiem, może to moja wina, bo nie sprawdziłem lusterka pierdyliard razy, ale wiem jedno - rzygam już jazdą autem po Polsce. Na
szynszyla2018 +31
No i pospane. 3 h snu XD zajebiste. Ale jak pójdziesz do dzbana lekarza to ci powie żebyś sobie zrobił kąpiel przed snem XDDD nie wiem skąd oni tych dzbanów biorą. #lekarz #bezsennosc
Mnie np nigdy nie podobali się typowo przystojni, a już szczególnie umięśnieni mężczyźni. Szczupły i wysoki blondyn to jest mój typ jeśli musiałabym jakiś wskazać, bo to też nie jest tak że ktoś z 170 cm regularnie uczęszczający na siłownię w celu rozbudowania mięśni na pewno nie będzie mi się podobał. Jednak kiedy ma się więcej niż 20 lat to cechy charakteru, osobowość, usposobienie mają ogromne znaczenie w określeniu tego czy ktoś jest pociągający. Bo np ktoś typowo atrakcyjny ale z c------m charakterem będzie co najwyżej fajny do popatrzenia na niego/na nią.
Także samoakceptacja i pewność siebie taka w znaczeniu że wiem kim jestem i co sobą reprezentuje (cichy introwertyk też może mieć wysoką pewność siebie) są bardzo, bardzo pociągające.
#zwiazki #atrakcyjnosc #rozwojosobistyznormikami xd #przemyslenia
@szzzzzz: jakiś przystojny facet dał ci kosza?
@szzzzzz: REL
@szzzzzz: ok... znasz jakąś laskę która lubi niskich, grubych i łysych?...
No właśnie. ¯\(ツ)/¯
Dla mnie siwe włosy są super, przecież jeszcze całkiem niedawno była moda na farbowanie się na szary kolor.
Albo jak ktoś ma czarne i siwieją, to też może wyglądać fajnie.
@programista3k a to co innego?
@szzzzzz: No to rzeczywiście, jesteś płatkiem śniegu, bardzo dziwne upodobania, totalnie takie same jak 99,9% kobiet xD
Pokaż lepiej komu podobają się niscy grubi i z zakolami, skoro niby są różne gusta i różni się różnym podobają xD
@CzaryMarek nie no, niski gruby i zakolami to jest over, nigdy przenigdy żaden taki mężczyzna nie znalazł i nie znajdzie partnerki. Jest to po prostu niemożliwe.
@szzzzzz: najwidoczniej są dla ciebie niewidoczni. Mniejsza o kombinację. Już jedna z tych cech powoduje, że ty i większość lasek skreśla faceta.
Zresztą, nie mój problem. Też skreślam większość.