Aktywne Wpisy

tesknilam_ +733
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +711
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

@szzzzzz: jakiś przystojny facet dał ci kosza?
źródło: 15hvfl
Pobierz@szzzzzz: REL
@szzzzzz: ok... znasz jakąś laskę która lubi niskich, grubych i łysych?...
No właśnie. ¯\(ツ)/¯
Dla mnie siwe włosy są super, przecież jeszcze całkiem niedawno była moda na farbowanie się na szary kolor.
Albo jak ktoś ma czarne i siwieją, to też może wyglądać fajnie.
@programista3k a to co innego?
@szzzzzz: No to rzeczywiście, jesteś płatkiem śniegu, bardzo dziwne upodobania, totalnie takie same jak 99,9% kobiet xD
Pokaż lepiej komu podobają się niscy grubi i z zakolami, skoro niby są różne gusta i różni się różnym podobają xD
@CzaryMarek nie no, niski gruby i zakolami to jest over, nigdy przenigdy żaden taki mężczyzna nie znalazł i nie znajdzie partnerki. Jest to po prostu niemożliwe.
@szzzzzz: najwidoczniej są dla ciebie niewidoczni. Mniejsza o kombinację. Już jedna z tych cech powoduje, że ty i większość lasek skreśla faceta.
Zresztą, nie mój problem. Też skreślam większość.