Aktywne Wpisy

Mój statement co do kanału Rumuński Pies i dalszego prowadzenia aktywności memiarskiej wokół tagu #kiszak
źródło: 79763409-e8da-4f85-a31b-cc4c53663abd
Pobierz
I cyk, udało się dojść do Kennedy Meadows, oznacza to, że to już koniec pustyni i zaraz zaczną się góry Sierra . Wreszcie dostałem paczkę z butami i udało się je wymienić na nowe ( dzięki Mirkowi który polecił Saucony, chociaż to się okaże jak się sprawdzi). Zakupiłem też mini kolce na góry oraz obowiązkową beczkę na żarcie w rejonie niedźwiedzi . Ostatniej nocy udało się przypadkiem zobaczyć skorpiona, ale po tym
źródło: IMG_4262
Pobierz

Dopiero co usłyszałem swojego sąsiada mającego podśmiechujki na mój temat, że nadal mieszkam z mamą.
Mam 21 lat i uczę się na studiach. Tymczasem ten facet dostał mieszkanie po swojej babci w spadku.
Sam zarabia najniższą krajową.
Ta historia nie ma puenty. Nie ma roztrząsa hipotetycznych scenariuszy, co gdyby nie było mieszkania po babci, albo jakby miał zdobyć nagle tak dużą sumę pieniędzy na zakup mieszkania znikąd mając 21 lat.
Nie będzie również rozważania na temat kredytu, ponieważ nie wiem ile by dostał będąc singlem z najniższą krajową.
Ale nie ma co.. trzeba przyznać chłopu, że sobie poradził i jest bardzo zaradny :).
Niektórzy są tak durni i odklejeni, że aż sam nie wiem jak to skomentować.
#nieruchomosci
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: 52105446999_a7274e4d01_k-800x450
Pobierz@mirko_anonim: pierwszy raz sie ktos do Ciebie dzisiaj spial? Chocbys byl krolem to ktos sobie bedzie startowal, zaczepial. Tak dzialaja niewolnicy ego
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował:
Nie, ale po prostu chciałem o tym napisać. Wykop to forum dyskusyjne, które ma na celu umożliwienie użytkownikom wymiany informacji, doświadczeń, opinii i poglądów na różnorodne tematy. Więc po prostu z tego skorzystałem. Ten profil został do tego stworzony. Byłem ciekawy opinii innych, oraz tego co myślą.