Aktywne Wpisy

GrzegorzPorada +26
Mam mały problem z sąsiadką zostawiającą śmieci pod swoimi drzwiami (kartony, kawałki mebli, worki z ubraniami). W-----a mnie ten widok. Próbowałem wszystkich metod: rozmowa (arogancka odpowiedź), zgłaszanie (brak reakcji), w-------e do windy (mieszkańcy się zwrócili przeciwko mnie). Co mam zrobić bo gadam do ściany i równie dobrze mógłbym rozmawiać z psem... #mieszkanie #sasiedzi #logikarozowychpaskow #londyn

rozowyslonikx +31
chłopak z #tinder przyszedł w takim rozpadającym się plecaku, podziękowałam mu i wróciłam do domu #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Jak byłaem alkoholikiem i często popijałem to miałem zapał do pracy, przecież na alko musiało być. A że nie zadowalała mnie parkowa z biedry tylko droższe trunki to trzeba było zarabiać. Do tego imprezy, wyjazdy, a z tym wszystkim wiążą się wydatki na jakieś taxówki, wejściówki, jedzenie, mandaty itp. No i skoro chlam to trzeba poziom trzymać aby nikt menelem nie nazwał. Więc się cały czas pracowała. Normalnie na etacie ale też na własną rękę. A to w weekendy robiłem w klubach na bramkach, a to uber/pszyne/wolt, a to taxi, a nawet i fizycznie bo nauczyłem się kłaść płytki więc robiłem to znajomym za jakaś fajną cenę + możliwość napicie się przy pracy. Tym sposobem mieszkając w powiatowym dochodziłem do 10tys na rękę miesięcznie. Oczywiście 3/4 szło na imprezy.
Jak rzuciłem alko to motywacja całkiem mi przeszła. W firmie na etacie zrezygnowałem ze swojej stanowiska (bo stres) i poszedłem znów na niższe od którego parę lat temu zaczynałem. Prawie 3tys mniej na rękę. No teraz jest niewiele ponad najniższa krajowa. Wydatków nie ma. Więc się nie chce pójść dorobić na dostawach. Kolegom płytek kłaść się też nie chce. I teraz zarabiam 2/3 mniej i nie mam nawet na co wydać. Ehh Czuje się jakbym się cofną w rozwoju.
#alkoholizm #zalesie #feels
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Jak byłeś to znaczy, że nadal jesteś i zawsze będziesz. W najlpszym wypadku możesz po prostu nie pić, ale powrotu do okazjonalnego picia nie ma.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
@D00D00: Ciężko coś na siłę znaleźć jak przez 40 lat prawie nic nie znalazłem. Dołożyłem sport ale