Wpis z mikrobloga

Dziś mija 10 lat neetowania

Nie przepracowałem ani jednego dnia i nie mam takiego zamiaru, bo...
Nie miałem życia takiego jak inni.
Przez większość podstawówki i gimnazjum musiałem siedzieć w ławce z osobami, które do dziś nie umieją pisać, ani czytać.
Dużo nie chciałem. Nie marudziłem, że nie mam matki dyrektorki, prawniczki czy lekarki. Chciałem tylko nie być traktowany przez otoczenie jak genetyczne g---o. Czy to tak wiele? Najwidoczniej.
#przegryw #neet #s----------e
  • 63
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kamil150794: też nie mam matki prawniczki czy lekarki, też siedziałem w szkole z kompletnymi debilami i nierzadko byłem wyśmiewany czy poniżany ale jakoś chodzę do pracy. Piszesz, że nie chcesz być traktowany jak genetyczne g---o, a sam przez 10 lat nawet nie poszedłeś do jakiejkolwiek pracy
  • Odpowiedz
@kamil150794: Cóż mogę rzec? Z autopsji wiem, że życia nie da się chyba naprawić po takim czymś. Chciałbym Ci życzyć wszystkiego dobrego, szczęścia, miłości etc. Jednak wiem jak to u mnie się zakończy - umrę niedługo po rodzicach.
  • Odpowiedz
@kamil150794: Wypisałeś się z systemu który nic ci nie dał, nie ma w tym nic złego. Praca ma sens jak dużo zarabiasz i robisz to co lubisz, w przeciwnym razie to czyste niewolnictwo. Oczywiście w interesie oskarków 15k jest byś zasuwał za grosze na ich dobrobyt i wygodne życie, więc będą cię za to nienawidzić.
  • Odpowiedz