Aktywne Wpisy
strike_lucky +6
#j--------e #pytanie #motoryzacja
Przed chwilą zatankowałem przypadkiem diesel do benzyniaka nie popatrzyłem dokładnie k---a
.. Bo na innej stacji
Poszło 14 litrow... Co ja mogę zrobić? Tylko mechanik czy np jakbym dolał benzynę do reszty? Jeszcze weszło by pewnie drugie tyle...
Przed chwilą zatankowałem przypadkiem diesel do benzyniaka nie popatrzyłem dokładnie k---a
.. Bo na innej stacji
Poszło 14 litrow... Co ja mogę zrobić? Tylko mechanik czy np jakbym dolał benzynę do reszty? Jeszcze weszło by pewnie drugie tyle...

Mr_Przyjemny +655
źródło: temp_file7547335075572241399
Pobierz

#blackpill #przegryw #przegrywpo30tce #p0lka #samotnosc #depresja
Dla was tucznik z II stopniem otyłości i kartoflanym nosem jest normalnym facetem. O czym my w ogóle rozmawiamy xD
https://wykop.pl/wpis/76000809/ten-typ-to-powinien-tu-siedziec-razem-z-wami-na-ta#267078897
Ale wieje przegrywem z tego wpisu. Tyrania, frustracja, zamordyzm, toksyczność…
Same negatywne cechy. Może to właśnie przez swoje negatywne cechy jesteście
@TTedbundYY: Chciałbyś, żeby spojrzała na Ciebie dziewczyna, która ma tak pokręconą psychikę, że wpływają na nią programy i patowalki?
Może i nie jesteś ale żadna dziewczyna też nie będzie na tyle p----------a żeby wiązać się z takim hegemonem toksycznym jak OP
@CeasingDig40K: jesteś naiwny a nie p----------y. Ile to razy już widziałem w ostatnich 10 latach śluby z rozsądku i to kobiety właśnie nie kochały tylko stwierdzały że już czas, że on jest dobry, że życie będzie łatwiejsze
Nic by to nie dało i dalej byłbyś dla kobiet niewidzialny
@CeasingDig40K: Przecież to plastikowe coś nie ma żadnych wyższych uczuć, dopiero się dowiedziałeś? xD
@WyzwolonaPodrozniczka: bardzo mnie śmieszy, że w umysłach spermochłonów skończenie jakiegoś gównokierunku w stylu psychologia, socjologia czy inne g---o to jest "lepsze wykształcenie" niż hydraulik czy elektryk (którzy są miliard razy bardziej przydatni społecznie i dużo więcej w praktyce potrafią)
@TTedbundYY: ale od portali to się odwal tylko tam poznawałem kobiety