Aktywne Wpisy

fuji +124
Chłop 36 lat i w końcu kupił pierwszy nowy samochód w życiu. Chłop sobie obiecał, że jak kiedyś będzie już dorosły i będzie go stać na nowe auto, to kupi coś fajnego, ale jednak krakowski centuś mocno i chłop jest za chytry nawet na swoje marzenia ʕ•ᴥ•ʔ więc ostatecznie kupił najpopularniejszy samochód w USA, czyli Forda F-150... a nie czekaj, w tym roku F-series spadło z rowerka i
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
frugASS +134
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@Desire22: przecież to dwa zupełnie różne pytania. Pierwsze nie zawiera tezy i odpowiedź jest prosta - tak lub nie. Drugie pytanie zawiera tezę, że łapówki były brane.
Pytanie "czy w czasie o którym mówił świadek X był Pan pod wpływem substancji odurzających lub zapytam wprost, czy był Pan trzeźwy?" nie zawiera tezy.
@malinq:
Pytanie "czy w czasie o którym mówił świadek X był Pan przekupiony lub zapytam wprost, czy brał Pan łapówkę?" nie zawiera tezy.
@Desire22: zesrałeś się xD
Ja nie odpowiadam pod przysięgą i nie ma świadka który twierdzi, że ruchałem Ci matkę i musisz to skonfrontować.
Taka delikatna różnica - i schowaj te karty yugioh, nie jesteśmy w podstawówce, choć musiałem zejść do twojego poziomu xd
24h cie nie było, poleciałeś do apteki po leki i ci odbiło czy reds malinowy wleciał, że piszesz bzdury bez sensu?
Ironia, jak ty sie na to lapiesz, to jak ty w ogóle funkcjonujesz w tym społeczeństwie.