@zbigniew23: jak to jest w ogóle możliwe że poseł może chodzić n------y. Czyli pod wpływem środków odurzających może głosować i decydować o losach państwa? Zresztą skoro on już nie jest prawnie posłem (czy jest bo już nie wiem) to nie mogą sprawdzić jego trzeźwości jeśli ma odpowiadać przed komisją? Chore..
@zbigniew23: Już pomijając fakt, że koleś pewnie jest alkusem, to co to za przedszkole, że pozwala się wprost zadawać pytania manipulujące, mające na celu jasno sugerować w tym przypadku stan upojenia xd. To tak jakby ktoś Tuska spytał czy bierze Pan łapówki, ile Pan łapówek wziął xd
To tak jakby ktoś Tuska spytał czy bierze Pan łapówki, ile Pan łapówek wziął
@Desire22: przecież to dwa zupełnie różne pytania. Pierwsze nie zawiera tezy i odpowiedź jest prosta - tak lub nie. Drugie pytanie zawiera tezę, że łapówki były brane.
Pytanie "czy w czasie o którym mówił świadek X był Pan pod wpływem substancji odurzających lub zapytam wprost, czy był Pan trzeźwy?" nie zawiera tezy.
@malinq: To troche tak jakbym ja powiedział, że masz w awatarze pikachu > oglądasz anime > jesteś weebem > masz 170 cm wzrostu, nerd 60kg walący do hentajów. Opamiętaj się, 24h odczekałeś a nic mądrego nie napisałeś.
@Desire22: przecież to dwa zupełnie różne pytania. Pierwsze nie zawiera tezy i odpowiedź jest prosta - tak lub nie. Drugie pytanie zawiera tezę, że łapówki były brane.
Pytanie "czy w czasie o którym mówił świadek X był Pan pod wpływem substancji odurzających lub zapytam wprost, czy był Pan trzeźwy?" nie zawiera tezy.
@malinq:
Pytanie "czy w czasie o którym mówił świadek X był Pan przekupiony lub zapytam wprost, czy brał Pan łapówkę?" nie zawiera tezy.
@Desire22: zesrałeś się xD
Ja nie odpowiadam pod przysięgą i nie ma świadka który twierdzi, że ruchałem Ci matkę i musisz to skonfrontować.
Taka delikatna różnica - i schowaj te karty yugioh, nie jesteśmy w podstawówce, choć musiałem zejść do twojego poziomu xd
24h cie nie było, poleciałeś do apteki po leki i ci odbiło czy reds malinowy wleciał, że piszesz bzdury bez sensu?
Ironia, jak ty sie na to lapiesz, to jak ty w ogóle funkcjonujesz w tym społeczeństwie.