@Lukaszek555: ja na przykład zgromadziłem dużo kapitału(3 mieszkania) i dobrze by było to kiedyś komuś przekazać Generalnie po co jest się bogacić jak i tak do grobu tego nie zabierzesz?
@Lukaszek555: oczywiście, że nie ma. Zwłaszcza dla kogoś, kto sobie uroił, że ma komputer zamiast mózgu, i wszystkie decyzje muszą być logiczne i udowodnione matematycznie ¯\(ツ)/¯
ja na przykład zgromadziłem dużo kapitału(3 mieszkania) i dobrze by było to kiedyś komuś przekazać
Generalnie po co jest się bogacić jak i tak do grobu tego nie zabierzesz?
Ciężko o coś bardziej egoistycznego niż twoja chęć przekazania majątku dziecku , gdyż to dziecko nie istnieje i nie odczuwa chęci otrzymania tego majątku po tobie dopóki go nie zrobisz.
@Lukaszek555 nie ma sensu tłumaczyć i tak nie zrozumiesz.
Dzieci są jak n------k... niby wku**iają i ma się ich czasem dość ale jak się raz na ruski rok wyrwę z domu na weekend to już po paru godzinach człowiek teskni i chce do nich wracać 乁(♥ʖ̯♥)ㄏ
@peszek_leszek: Ja bym dodał że to też taki sposób na pewnego rodzaju nieśmiertelność ( ͡°͜ʖ͡°) ty umrzesz ale część Ciebie żyje dalej w tym dziecku( ͡°͜ʖ͡°)
#antynatalizm #przegryw #dzieci #tinder
Komentarz usunięty przez autora
Generalnie po co jest się bogacić jak i tak do grobu tego nie zabierzesz?
Ciężko o coś bardziej egoistycznego niż twoja chęć przekazania majątku dziecku , gdyż to dziecko nie istnieje i nie odczuwa chęci otrzymania tego majątku po tobie dopóki go nie zrobisz.
@Lukaszek555: kredycik 0% na który zrzucą się niedzieciaci ;)
500+, 800+, wyprawki, MOPSy
Z tego da się wyżyć ;)
@Maxior99: Mi możesz jedno przekazać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zapytaj się jaki jest sens zaistnienia dla dziecka
@Nandrolon: ale jak powstanie to odczuje tą chęć, mam nadzieję że pomogłem
Dzieci są jak n------k... niby wku**iają i ma się ich czasem dość ale jak się raz na ruski rok wyrwę z domu na weekend to już po paru godzinach człowiek teskni i chce do nich wracać 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ