Aktywne Wpisy

ZenujacaDoomerka +312
Chciałabym się POchwalic dziś że schudło mi się ostro
2019 miałam 75 kg, 2022 miałam już 112 kg a teraz stoję na 85 kg (。◕‿‿◕。) lecę dalej
#chwalesie #chudnijzwykopem
2019 miałam 75 kg, 2022 miałam już 112 kg a teraz stoję na 85 kg (。◕‿‿◕。) lecę dalej
#chwalesie #chudnijzwykopem
źródło: 1000005066
Pobierz
mar-v-son +129
źródło: SFJDST5467
Pobierz

Dobrze, że dostrzegasz ich wady, większy problem mają ludzie, którzy uważają takie awantury za normalne. Możesz wynająć pokój w dużym mieście na start, ewentualnie WOT, czy wyjazd za granicę. Generalnie im szybciej się wyprowadzisz, tym lepiej dla Ciebie.
To mówisz, że twoi rodzice pracują a twój tata to sobie nawet dorabia na fuchach - czyli da się z tej twojej wioski gdzieś pracować.
Za moich obserwacji wynika, że Termomix to taka bardziej moda i prestiż, używany przez rodziny raz na tydzień niż codziennie :))
Poza tym, jest tańsza alternatywa LIDLOMIX...
@Megawonsz_dziewienc: P---------e - u mnie w Krakowie to się na magazynie zarabia 4.5k, ale BRUTTO
4500 netto to jest na produkcji na 3 zmianach, tak że bez p---------a.
@skazanynaprzegryw03
To zwykły leń jakich wiele.
@GratisLPG serio znasz z prawdziwego życia (nie z wykopu) chociaż jedną parę gdzie kobieta miała problem z kupnem konsoli? Jak żyje o tym nie słyszałam a w Warszawie konsolę/komputer do gier ma prawie każdy mlody człowiek. Często to kobiety je kupują chłopakom na różne święta.
@skazanynaprzegryw03: Uokik powinien zająć się tym thermomixem, bo nie znam nikogo normalnego kto by z tego korzystał to jest żerowanie na ludziach bez szkoły. Którzy odkryli appla wśród robotów kuchennych.